تفریحی

۲۲ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

الویه با پیازچه

مواد لازم
? دو فنجان پنیر گوتا
? سه قاشق غذاخوری سس مایونز رژیمی
? سه قاشق غذاخوری ماست کم‌چرب
? یک قاشق غذاخوری سس خردل
? یک قاشق چایخوری سویا سس
? یک‌چهارم قاشق چایخوری زیره
? یک قاشق چایخوری سرکه برنج
? پنج عدد پیازچه
? پنج عدد تخم‌مرغ
طرز تهیه
پنیر گوتا را با سس مایونز، ماست، سس خردل، سویا سس، زیره و سرکه به خوبی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود سپس تخم‌مرغ‌های پخته و سفت شده را به آن اضافه کنید تا مخلوط یکدستی درست شود.
پیازچه‌ها را خرد کرده و سپس تمام مواد را با هم به آرامی مخلوط کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید. این صبحانه را با نان میل کنید.

سالاد الویه

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

تزیین سالاد الویه به شکلهای مختلف


در این جلسه تزئین سالاد الویه ، به شکل ماهی را توضیح می دهیم. سالاد الویه را می توان به شکلها و رنگهای مختلف در آورد.

 

سالاد را به شکل ماهی در می آوریم، پس از کادر بندی می توان با چنگال اضافات الویه را در بشقاب دیگری ریخت. اما ما می خواهیم این اضافه ها هم باشند و روی همین الویه شکل ماهی را در می آوریم. این کار را با خیار شور انجام می دهیم. خیار شور را به دو قسمت تقسیم می کنیم، به صورت برشهای باریکی در می آوریم و به شکل ماهی روی سالاد تزئین می کنیم. برای چشم ماهی از زیتون استفاده می کنیم و برای پولکهای ماهی می توان از چیپس استفاده کرد ولی ما در اینجا از هویج پخته شده استفاده می کنیم و آنرا تزئین می کنیم.

 

روش دیگر تزئین : نان باگت را برش کوچک زده ، داخل آنرا از سالاد الویه پر می کنیم، با آرد سوخاری سرخ می کنیم و به صورت کنتاکی در می آوریم و داخل آنها زیتون یا خیار شور می گذاریم. کف بشقاب غذا را با جعفری می پوشانیم.

تزیین الویه

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

اشکنه با رب انار

مواد لازم

رب انار  قدری
شکر  قدری
پیاز  3 عدد
روغن  150 گرم
شنبلیله  1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ  4 عدد
آرد سفید  2 قاشق سوپخوری
زردچوبه  1 قاشق سوپخوری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم . با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .
بعد به آن کمی رب انار یا آب انار اضافه میکنیم ، باین اشکنه هم میشود کمی شکر اضافه کرد .

رب انار

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

آموزش آش اماج 1

آش اماج


مواد لازم


? حبوبات (نخود ، لوبیاقرمز ، لوبیا چیتی ، عدس) : 1 کیلو
? سبزی آش : 2 کیلو
? آرد : 3 قاشق سوپخوری
? روغن : 50 گرم
? پیاز : 1 عدد
? نمک وفلفل به مقدار لازم

( آش رشته )
طرز تهیه


حبوبات را قبلا خیس کرده و می پزیم سبزی را پاک کرده و خرد می نماییم و می گذاریم تا با چهار لیوان آب بپزد زمانی که آب سبزی در حال جوش بود آرد را با کمی آب خمیر کرده از آن کوفته های کوچک و ریز درست نموده به آرامی داخل آش میریزیم پیاز را در روغن سرخ کرده نمک فلفل و زرد چوبه بهآن زده و آنرا داخل آش میریزیم حبوبات پخته شده را در این مرحله به آش افزوده و می گذاریم تا آش چند جوش دیگر بزند تا جا بیافتد .

آش رشته

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

میرزا قاسمی با کدو خورشی

مواد لازم:
کدوی خورشی=5 تا 6 عدد
سیر=6 حبه
روغن=به میزان لازم
نمک و فلفل=به میزان لازم
گوجه فرنگی=3 تا 4 عدد
دارچین و زردچوبه=به میزان لازم
تخم مرغ=2 عدد
طرز تهیه:
1. کدوها را پوست گرفته و با آب خیلی کم،بگذارید تا بپزد. سپس آنها را له کنید.
2. سیر را در آب سرد خیس کنید تا پوست ان به آسانی گرفته شود. سپس آن را خرد کرده و در تابه با روغن،نمک و زردچوبه تفت دهید تا سرخ شود.
3. کدوها را در تابه ریخته و با سیر خوب مخلوط کنید و بگذارید تا کمی سرخ شود.
4. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و تکه تکه کنید. سپس به همراه فلفل و دارچین به مواد اضافه کنید. می توانید تخم مرغ این غذا را به دو صورت آماده کنید.
5. می توانید تخم مرغ ها را در تابه ای نیمرو کنید و پس از کشیدن در ظرف،آن را روی غذا بگذارید و یا تخم مرغ ها را بزنید و روی غذا بریزید و بگذارید تا خودش را بگیرد.

میرزا قاسمی

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

جوجه کباب

آموزش و نحوه درست کردن جوجه کباب

آموزش و نحوه درست کردن جوجه کباب

آشپزی

مواد لازم

جوجه 750 گرم الی                                    1 کیلو گرم
روغن زیتون                                               2 قاشق غذاخوری
آبلیمو                                                      2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)        به مقدار لازم

طرز تهیه

بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولا کافی است. جوجه را تمیز می کنیم و می شوئیم و خوب خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نمائیم ( می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ) . بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نمائیم. سپس به نسبت هر یک جوجه 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایکارا مخلوط می نمائیم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس می خوابانیم.
بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم.به طوریکه ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه  ها به سیخ سوم باشند.
ابتدا سیخ های ران وبال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخ های سینه را روی اتش قرار می دهیم( چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد.(و در طول مدت برشته شدن بایدمرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم و اطراف آنرا با جعفری تزئین می کنیم بلافاصله سر میز می بریم .

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-203.html

جوجه کباب

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

آموزش و طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

آموزش و طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

آموزش آشپزی

مواد لازم

بادنجان دلمه‌ای                           سه عدد
فیله‌مرغ                                    50 گرم
فیله گوجه‌فرنگی                         50 گرم (دو عدد)
فلفل‌دلمه‌ای خرد شده                  یک عدد
پیاز خرد شده                             یک عدد
سیر                                        چهار حبه
آردگندم                                    سه قاشق غذاخوری
شیر                                        دو لیوان
پنیر پیتزا                                    150 گرم
کره                                         100 گرم
جعفری ساطوری شده                  سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه                     به میزان لازم

طرز تهیه

درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر می‌ریزیم و مقداری تفت می‌دهیم سپس فیله‌مرغ و فلفل‌دلمه‌ای را می‌افزاییم. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش می‌کنیم با این مواد داخل بادنجان‌ها را پر می‌کنیم و آن‌گاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم‌‌کم شیر را افزوده تا ‌گلوله نشود و سس را روی آن می‌ریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را می‌پوشانیم، داخل یک پیرکس را از این بادنجان‌ها پر می‌کنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید. یا می‌توانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمه‌ها می‌ریزیم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-204.html

دلمه بادمجان

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

تزیین سوپ و آش

تزیین های مختلف و زیبای آش و سوپ برای مهمانی

تزیین آش,تزیین سوپ,تزئین آش,تزیین,تزیین غذا,تزیین آش و سوپ برای مهمانی


تزیین‌ سوپ و آش

سوپ سفید قارچ با تزئین مرغ زعفرانی، فلفل دلمه‌ای خردشده و قارچ

تزیین های مختلف و زیبای آش و سوپ برای مهمانی

تزیین سوپ جو با زعفران آب کرده، جعفری خردشده، خامه و زرشک

تزیین آش,تزیین سوپ,تزئین آش,تزیین,تزیین غذا,تزیین آش و سوپ برای مهمانی

تزیین سوپ جو با زعفران آب کرده، جعفری خردشده، کنسرو نخودفرنگی و زرشک

تزیین آش,تزیین سوپ,تزئین آش,تزیین,تزیین غذا,تزیین آش و سوپ برای مهمانی

سوپ جو
تزئین سوپ با زعفران آب کرده و جعفری خردشده

تزیین آش,تزیین سوپ,تزئین آش,تزیین,تزیین غذا,تزیین آش و سوپ برای مهمانی

سوپ جو
تزیین سوپ با زعفران آب کرده، کنسرو ذرت و جعفری خرد شده

تزیین آش,تزیین سوپ,تزئین آش,تزیین,تزیین غذا,تزیین آش و سوپ برای مهمانی

تزیین آش رشته با کشک سفید، کشک زعفرانی، کشک بنفش (کشک مخلوط با ترشی کلم قرمز)، نعناع داغ و پیازداغ

تزیین آش,تزیین سوپ,تزئین آش,تزیین,تزیین غذا,تزیین آش و سوپ برای مهمانی,تزیین های مختلف و زیبای آش و سوپ برای مهمانی

آش رشته با تزئین کشک، زعفران آب کرده، نعناع داغ، پیازداغ و سیرداغ

تزیین آش,تزیین سوپ,تزئین آش,تزیین,تزیین غذا,تزیین آش و سوپ برای مهمانی

تزیین آش رشته  با کشک، زعفران آب کرده، نعناع داغ، سیرداغ و پیازداغ

تزیین آش,تزیین سوپ,تزئین آش,تزیین,تزیین غذا,تزیین آش و سوپ برای مهمانی

تزیین آش جو با کشک، زعفران آب کرده، نعناع داغ و پیازداغ

تزیین آش,تزیین سوپ,تزئین آش,تزیین,تزیین غذا,تزیین آش و سوپ برای مهمانی

تزیین سوپ و آش

منبع: موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-224.html

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

املت عدس

آموزش و نحوه درست کردن املت عدس

آموزش و نحوه درست کردن املت عدس

آشپزی

مواد لازم

عدس                                        نصف پیمانه
کلم بروکلی خردشده                     ۲۲۵ گرم
پیاز قرمز حلقه شده                       دو عدد
روغن مایع                                   دو قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ                                      هشت عدد
آب یا شیر                                   سه قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی کوچک حلقه شده          ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه                          به میزان لازم

طرز تهیه

عدس را در قابلمه‌ای ریخته و حدود ۲۵ دقیقه بپزید. سپس کلم‌های خردشده را به آن بیفزایید و اجازه دهید یکی، دو دقیقه دیگر بجوشد. روغن را کف یک تابه مناسب فر ریخته و حلقه‌های پیاز را در آن بریزید. ظرف را در فر سرد بگذارید و فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا در مدت ۲۵ دقیقه بپزد.
تخم‌مرغ‌ها را به همراه شیر یا آب، کمی نمک و فلفل در کاسه‌ای هم بزنید و سبزیجات و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. عدس و کلم را آبکشی کنید ودر تابه پیاز بریزید.
مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد داخل تابه بریزید و آن را دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید و با استفاده از یک کفگیر مواد املت را به مرکز تابه هدایت کنید تا تخم‌مرغ‌هایی که هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود.

املت

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-206.html


  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

کاهو پلو

آموزش و نحوه درست کردن کاهو پلو برای مهمانی

آموزش و نحوه درست کردن کاهو پلو برای مهمانی

آموزش آشپزی

مواد لازم کاهو پلو

برنج آبکش شده                                    چهار پیمانه
تکه‌های مرغ                                         به تعداد نفرات
گوجه‌فرنگی چهار قاچ شده                       دو عدد
کاهو خرد شده                                      یک کیلوگرم
روغن                                                  نصف پیمانه
زعفران آب کرده                                     به میزان لازم

طرز تهیه کاهو پلو

قابلمه نچسبی را چرب کرده، تکه‌های مرغ را در آن می‌چینیم و مابین آنها گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را می‌گذاریم. مقداری برنج روی مرغ‌ها ریخته و کمی زغفران زده و کاهو را روی آن می‌گذاریم همین‌طور لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم تا مواد تمام شود. بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و  برنج را به مدت 45 دقیقه می‌گذاریم تا دم بکشد. در آخر مقداری روغن به برنج اضافه می‌کنیم در پایان در ظرف مورد نظر بر‌می‌گردانیم و دور آن را هم با کاهو تزیین می‌کنیم.می‌توان به جای کاهو از اسفناج یا کرفس خرد شده هم استفاده کرد.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-225.html

آموزش و نحوه درست کردن کاهو پلو برای مهمانی

  • atefeh rm