تفریحی

۱۹۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اس ام اس خنده دار

هی زنـدگی خستم خیلی




الکی مـثلا من عاشق شدم

اس ام اس خنده دار

مامانم واسـم هدیه گرفته بهش میگم به چه مناسبتی میگه




الکی مثلا تو شـاگرد اول شدی
بله اینـجوریشم داریم

اس ام اس خنده دار

امشب ساعت 6 رفـتم خونه
همین که وارد اتـاق شدم
بابام یهو با جفـت پا اومد تو شکمم
از هوش رفـتم به هوش که اومدم
میگم چرا آخـه همچین میکنین




میگه الکـی مثلا شب دیر اومدی خونه

اس ام اس خنده دار

صبح همگی خوش.آفـتاب لندن خیلی قشنگ شده




الکی مـثلا من لـندنم

اس ام اس خنده دار

این پاشـنه در چرا کنده شده




الکی مـثلن من خواستگار زیاد دارم

اس ام اس خنده دار

خخخـخخخخخخ خخخـخخخخ خخخـخخخخخ




الکی مــثلا دارم میخندم

اس ام اس خنده دار

ب?ار هم?نـجا آب پرتقالـش خنک باشه




الـک? مث?‌ خدمتکارم پرس?ده صبحانمو تو رختخواب م?خـورم ?ا تو باغ

اس ام اس خنده دار

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

شنیسل روسی

آموزش و طرز تهیه شنیسل روسی

آموزش و طرز تهیه شنیسل روسی

آشپزی

مواد لازم :

سینه مرغ متصل به کتف                        2 عدد
پنیر پیتزا ورقه ای                                   4 عدد
کره گیاهی                                          25 گرم
گشنیز خرد شده                                  2 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری                                        به میزان لازم
آرد زعفرانی                                         به میزان لازم
تخم مرغ                                             2 عدد
خامه                                                  1 قاشق غذا خوری
آبلیمو                                                 به میزان لازم
نمک و فلفل                                         به میزان لازم

این غذا با این مواد اولیه برای 8 نفر مناسب می باشد

طرز تهیه شنیسل روسی :

سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.


سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.


و روی میز کار قرار داده و وسط ان 2 پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.


آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.


سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای 5 دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .


طرز تهیه شنیسل روسی

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

فلافل عربی

ساندویچ فلافل عربی
مواد لازم برای 4 نفر:
نخود=250 گرم
باقلا سبز خام=250 گرم
جعفری و تره=1 پیمانه
پیاز یا پیازچه=4/1 پیمانه
نمک=به مقدار لازم
پودر زیره=2/1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین=2/1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه،قرمز و زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
آرد سفید=2 قاشق غذاخوری
روغن مایع=به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
ارده=1 قاشق غذاخوری
ماست=2 قاشق غذاخوری
آبلیمو=2/1 قاشق غذاخوری
نمک=2/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه ساندویچ:
نان ساندویچ=5 عدد
خیارشور خرد شده=3 عدد
گوجه فرنگی خرد شده=3 عدد
کاهوی خرد شده=2/1 پیمانه

( ساندویچ مرغ)


طرز تهیه:ساندویچ فلافل عربی
1.نخود را از 24 ساعت قبل در آب بخیسانید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
2.پس از 24 ساعت نخود را از آب در بیاورید و با باقلا،جعفری و تره،پیاز یا پیازچه دو بار چرخ کنید تا مخلوطی کاملا نرم و یکدست بدست آید.
3.نمک،پودر زیره،جوش شیرین،بیکینگ پودر،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه و آرد سفید را به مخلوط چرخ شده،اضافه کنید و آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
4.پس از 1 ساعت،مواد را از یخچال بیرون آورده به اندازه یک گردو از مایه بردارید و با دستگاه مخصوص یا در کف دست آن را به شکل حلقه های گرد درآورید و آن را در روغن فراوان سرخ کنید.
5.برای تهیه سس ارده لازم است ارده،ماست،آبلیمو و نمک را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید.
6.داخل نان مخصوص ساندویچ،ابتدا یک قاشق غذاخوری سس ارده بریزید و خوب آن را داخل نان پهن کنید.
7.سپس تعدادی فلافل و مقداری کاهو،گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده بگذارید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ , آموزش ساندویچ مرغ



  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

اسلامبولی پلو

اسلامبولی پلو

رب انار )


مواد لازم اسلامبولی پلو

برای 6 تا 8 نفر
برنج یک کیلو
گوجه فرنگی سه کیلو
گوشت مغز ران بدون استخوان 750گرم
پیاز سرخ کرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن 100 تا 150گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
( طرز تهیه  رب انار )

طرز تهیه اسلامبولی پلو


برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار می شوییم. گوجه فرنگی را آب گرفته با دو سه لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم بطوریکه تقریبا چهار انگشت از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتیکه کمتر بود کمی آب اضافه می کنیم. یک قاشق سوپخوری نمک داخل آب برنج می ریزیم سه چهار قاشق روغن اضافه می کنیم می گذاریم برنج در آب یکساعت بماند تا کمی خیس بخورد .

گوشت را قیمه ای خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده مخلوط می نماییم و روی آتش ملایم می گذاریم تا آب گوشت کشیده شود و بعد دو سه لیوان آب در گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی و کمی نمک را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم آب گوشت تبخیر شود(باید قیمه را قبل از آماده کردن برنج تهیه کرد)بعد ظرف برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و آب آن تبخیر شود. در صورتی که مغز برنج کمی خام بود مقدار یکی دو لیوان آب گوجه فرنگی یا آب ساده به آن اضافه می نماییم و بعد از اینکه این آب هم تبخیر شد وسط برنج را باز می کنیم و قیمه را لای آن می ریزیم و روی قیمه را با برنج می پوشانیم در ظرف را محکم می کنیم روی آتش یا در فر نیمساعت حرارت را 350 درجه و یکساعت 300 درجه تنظیم می کنیم.

اسلامبولی پلو را می توانیم با گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی تهیه کنیم. بدیهی است که اسلامبولی پلو با آب گوجه فرنگی تازه و قیمه خیلی بهتر می شود ولی در صورت مصرف گوجه فرنگی باید رب خوشرنگ و خوش طعم باشد و مقدار آن در حدود یک لیوان باشد. باید برنج را پیمانه کرد و برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر گرفت. دو سه قاشق از رب را با قیمه مخلوط می نماییم و در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده گوشت را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم و یک قاشق رب را با یک لیوان آب داخل آن می ریزیم و در حرارت ملایم می گذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد از آن استفاده می کنیم.

طرز تهیه  رب انار , رب انار ,آماده سازی رب انار


  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش عدس

آش عدس

مواد لازم آش عدس


? عدس 1 پیمانه
? برنج 2/1 پیمانه
? پیاز 2 عدد
? شلغم 2 عدد
? گوشت چرخ کرده 150 گرم
? سبزی آش (گشنیز، جعفری، اسفناج) 300 گرم
? نعناع خشک به میزان لازم
? نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم،
? پیاز داغ 2 ق س، ماست برای تزئین

(طرز تهیه آش رشته )


طرز تهیه آش عدس


ابتدا عدس و برنج را همراه پیاز خام خرد شده با 3 پیمانه آب می پزیم بعد از پخت حبوبات؛ شلغم را پوست گرفته و خرد می کنیم و به آش اضافه کرده گوشت چرخ کرده را به همراه 1 پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه ترکیب کرده از آن کوفته های قلقلی (سرگنجشکی) درست کرده در روغن تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم. بعد ازچند جوش سبزی آش را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم بعد از پخت کامل مواد آش را در ظرف کشیده و روی آن را با ماست، پیاز داغ و نعنا داغ تزئین می کنیم
می توان چند تکه شلغم نیز برای روی آش گذاشت.

 آش رشته , طرز تهیه آش رشته


  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

خورش قارچ

مواد لازم خورش قارچ

آموزش آشپزی

? روغن مایع: 100 گرم
? پیاز 2 عدد
? فلفل دلمه‌ای: 3 عدد
? پودر کاری: یک قاش چایخوری
? رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
? آب: 500 میلی‌لیتر
? قارچ: 750 گرم
? آب‌لیموی ترش: 3 قاشق غذاخوری
? نمک: نصف قاشق چایخوری
? زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
? فلفل: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش قارچ


روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت ‌دهید تا طلایی شود. فلفل دلمه‌ای را به قطعات متوسط برش داده، به پیاز اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
رب گوجه‌فرنگی، پودر کاری و خردل را اضافه کنید. آب را اضافه کنید. قارچ‌ها را 4 قسمت کرده و جداگانه در روغن با آب لیموترش و نمک به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
قارچ‌ها را به پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و 15 دقیقه تفت دهید. زرده‌های تخم‌مرغ را با چنگال باز کرده و فلفل را اضافه کنید. ظرف را از روی شعله برداشته، زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. خورش را چشیده و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. اجازه بدهید خورش 5 تا 10 دقیقه بجوشد تا به خوبی جا بیفتد.

آشپزی

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

خورش خلال بادام

مواد لازم خورش خلال بادام

 ( فسنجان )
? گوشت گوساله:700 گرم
،? بادام خلال شده:
? 100 گرم،
? پیاز:1 عدد متوسط،
? لیمو عمانی :به مقدار دلخواه،
? زرشک سیاه:3/1 فنخان،
? زعفران و نمک : به میزان دلخواه،
? رب گوجه فرنگی : 2 قاشق

طرز تهیه خورش خلال بادام


گوشت را به قطعات ریز خرد میکنیم. خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم.
پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.
1ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی.
این خورش بومی شهر کرمانشاه است که در مجالس در این شهر مصرف میشود.

خورش فسنجان ,طرز تهیه خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی


  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

خورشت‌ آلو با مرغ

مواد لازم‌ خورشت‌ آلو با مرغ‌


? آلو: 250 گرم‌
? مرغ‌: یک‌ کیلو
? لپه‌: 70 گرم‌
? پیاز: یک‌ عدد
? نمک‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ میزان‌ لازم‌

 طرز تهیه مرغ  )

طرز تهیه‌ خورشت‌ آلو با مرغ‌


ابتدا پیاز را در روغن‌ سرخ‌ کنید و لپه‌ را هم‌ به‌ آن‌اضافه‌ نموده‌ و کمی‌ تفت‌ دهید.
سپس‌ مرغ‌ را نیز که‌ قطعه‌ قطعه‌ کرده‌اید به‌ آن‌اضافه‌ کنید، نمک‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌ را هم‌ درموادتان‌ بریزید و اجازه‌ دهید تا مرغ‌ بپزد. پس‌ ازآنکه‌ مرغ‌ پخت‌، آلوها را نیز به‌ آن‌ اضافه‌ کنید وبگذارید تا خورشت‌ جا بیفتد.


 طرز تهیه مرغ ,آموزش و طرز تهیه مرغ

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

جعفرى قورمه 1

جعفرى قورمه

(  قرمه سبزی )

مواد لازم جعفرى قورمه

برای 7 نفر:
گوشت چرخ کرده =نیم کیلو
سبزى(تره و جعفرى)=750 گرم
بادنجان قلمى ریز=4 عدد
آب انار یا آبغوره =یک فنجان
پیاز =1 بته
نمک و فلفل=به اندازه کافى

طرز تهیه


سبزى را شسته, ساطورى ریز کرده با روغن سرخ مىکنیم و با دو سه لیوان آب مىگذاریم نیمه پز شود. پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده کرده, نمک و فلفل زده هم مىزنیم. از این گوشت کوفته هایى به اندازه یک گردوى کوچک آماده کرده و با کمى روغن تفت داده به سبزى نیمه پز شده اضافه مىکنیم. ترشى را مىریزیم تا با هم بجوشد. وقتى که سبزى و گوشت کاملا پخت و خورش به روغن افتاد, بادنجان ها را که پوست کنده و سرخ نموده ایم روى خورش چیده, بعداز آنکه یکى دو جوش زد برمىداریم. بادنجان نباید له شود (این خورش را با گوشت تکه اى قطعه قطعه شده هم مىتوان تهیه نمود)

 قرمه سبزی ,طرز تهیه قرمه سبزی, آموزش قرمه سبزی

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

ته چین سبزی پلو ترش

 

(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )

مواد لازم ته چین سبزی پلو ترش

مرغ 750 گرم
سبزی‌پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید) یک کیلوگرم
برنج پنج پیمانه
گردغوره نصف پیمانه
نمک و فلفل‌سیاه به میزان لازم
پیاز دو عدد
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
گوجه‌فرنگی یک عدد
کرفس یک شاخه


آشپزی


طرز تهیه ته چین سبزی پلو ترش


برنج را خیس، سبزی را خرد کرده و کنار می‌‌گذاریم، بعد مرغ را به همراه پیاز،کرفس، نمک و فلفل پخته تا نیم‌پز شود. برنج را آبکش کرده و سبزی را لابه‌لای آن اضافه می‌‌کنیم. سپس به مرغ نیم‌پز کمی رب تفت داده شده و زعفران زده، کنار می‌‌گذاریم،  برنج آبکش‌شده را در قابلمه ریخته و مرغ‌ها را روی آن می‌‌چینیم و روی مرغ‌ها را پیاز خام خلال شده می‌‌ریزیم. گوجه را هم حلقه کرده و روی آنها می‌‌گذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره می‌پاشیم و بقیه برنج را اضافه می‌‌کنیم، اجازه می‌‌دهیم تا دم بکشد. در انتهای پخت روی برنج روغن یا کره داغ ریخته، برنج را درون ظرف کشیده و مرغ‌ها را روی برنج قرار می‌‌دهیم و آن را سرو می‌‌کنیم.

 نکته:این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانی‌تری پخته شود تا مرغ کاملا مزه‌دار و ترش شود.

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , سبزی پلو با ماهی , آموزش سبزی پلو با ماهی

  • atefeh rm