تفریحی

۸۰ مطلب در فروردين ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مقلوبه پلو

آموزش و طرز تهیه مقلوبه پلو ,غذای ترکیه ای

آموزش و طرز تهیه مقلوبه پلو ,غذای ترکیه ای

آشپزی

مواد لازم

برنج                                                  3 پیمانه
بادمجان متوسط                                  2 عدد
خلال بادام                                          100 گرم
گوشت چرخ کرده                                 200 گرم
پیاز متوسط                                        1 عدد
ادویه و زعفران                                     به میزان لازم
آب گوشت یا عصاره گوشت                   2 /1 پیمانه
روغن                                                به میزان لازم
نمک و فلفل                                       به میزان لازم

این غذا با این مواد اولیه برای 6 نفر مناسب می باشد.

طرز تهیه

1? برنج را حدود 1 تا 2 ساعت با مقداری نمک خیس کنید. سپس قابلمه ای را آب کرده و بگذارید جوش آید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه مغز برنج نرم شد، به قابلمه حدود 2 لیوان آب سرد اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را در صافی بریزید. (به این عمل شوک دادن به برنج گفته می شود.)
2? پیاز را ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و آن را نیز همراه ادویه و نمک و فلفل تفت دهید. بادمجان ها را هم حلقه حلقه ببرید. روی آنها نمک پاشیده و پس از 10 دقیقه آنها را شسته، خشک کرده و در تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنید.
3?  ظرف یا قالب نچسبی را که می خواهید برنج را در آن بپزید، آماده کنید. آن را کمی چرب  کرده و خلال بادام  را ته ظرف بریزید. سپس گوشت و بعد بادمجان ها را  ریخته و در آخر برنج آبکش شده را روی آنها بریزید.
4?  مواد را با دست فشار دهید. آب گوشت و زعفران را روی همه سطح مواد بریزید و روی غذا را  با کاغذ آلومینیوم بپوشانید. قالب را در فر  از  پیش گرم شده با حرارت180 درجه سانتی گراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید.

مقلوبه پلو

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

ماکارونی

آموزش و طرز تهیه ماکارونی پروانه ای


آشپزی

آموزش و طرز تهیه ماکارونی پروانه ای


مواد لازم

ماکارانی پروانه ای                  1 بسنه
پیاز                                     2عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده                   150 گرم
ادویه                                   به مقدار لازم
نمک                                   به مقدار لازم
رب گوجه                             3 قاشق غذاخوری
آب                                      به مقدار لازم
روغن                                  به مقدار لازم
سیب زمینی                        1 عدد بزرگ

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

مواد اولیه را به دلخواه خودتان می توانید تغییر دهید
می توانید از قارچ و فلفل دلمه نیز استفاده کنید

ماکارونی پروانه ای

طرز تهیه

پیاز را به شکل نگینی خرد می کنیم و سرخ می کنیم وقتی طلایی شد گوشت را به آن اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم رب گوجه و ادویه و نمک را به آن اضافه می کنیم و آنها را تفت می دهیم
در قابلمه ای مناسب آب می ریزیم به مقداری که روی ماکارونی را آب بگیرد و می گذریم تا به جوش آید سپس نمک و روغن را به آن اضافه می کنیم و ماکارونی را نیز داخل قابلمه می ریزیم و مقداری زیر شعله را کم می کنیم و بعد از اینکه مقداری نرم شد آنها را آبکش می کنیم و با آب سرد ماکارونی را می شوییم ته یک قابلمه مناسب روغن می ریزیم بعد اینکه داغ شد سیب زمینی را حلقه حلقه می کنیم و ته قابلمه قرار می دهیم بعد مقداری ماکارونی می ریزیم سپس معداری از مواد را که آماده کردیم روی آن می ریزیم و همین کار را به صورت لایه لایه ادامه می دهیم و آن را دم می کنیم.
می توانید ته دیگ خود را نان نیز قرار دهید

آموزش آشپزی

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

کباب برگ

آموزش و نحوه درست کردن کباب برگ

آموزش و نحوه درست کردن کباب برگ

آشپزی

مواد لازم

گوشت راسته پاک کرده              یک کیلو و نیم
پیاز                                         دو سه عدد
روغن زیتون                              یک استکان
فلفل                                       به مقدار کم

طرز تهیه

کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را می بریم( با این عمل پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم.
پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم یک شب بماند.
بعد از 24 ساعت گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد .
کبابها را در دیس می کشیم و روی آنها را کمی نمک می پاشیم و کمی هم کره روی آن می گذاریم و اطراف آنرا با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین می کنیم .
کباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود. در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه می خوابانیم. می شود بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد و در مایه از یک قاشق چایخوری زعفران سائیده استفاده نمود.
کباب برگ را با چلو و گوجه فرنگی کباب شده سرو می نمایند.

کباب

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه حلیم

آموزش و طرز تهیه حلیم برای سفره های افطار

آموزش و طرز تهیه حلیم برای سفره های افطار



مواد لازم حلیم

گندم پوست کنده                                        2 پیمانه
گوشت کمی چرب                                       300 گرم
دارچین                                                      مقداری
نمک                                                         1 قاشق چایخوری
شکر                                                         به میزان لازم
کره                                                           100 گرم
پیاز متوسط                                                یک عدد
آبگوشت                                                    5 لیوان

طرز تهیه حلیم

در قابلمه گندم پوست گرفته را با پیاز و مقداری اب ابگوشت می پزیم. گوشت وگندم پخته را با هم مخلوط کرده و می کوبیم تا حالت کش دار شود همچنین می توان گندم پخته و کمی خنک شده را در مخلوط کن بریزیم و با گوشت کوبیده شده مخلوط و هم میزنیم. در صورت سفت بودن حلیم کمی اب گرم می ریزیم و ارام روی حرارت بهم می نیم تا ته نگیرد و جا بیفتد. در کاسه ای حلیم را می کشیم و روی ان را با شکر و دارچین می پوشانیم و کره اب شده را روی ان می دهیم تا با نان مصرف کنیم.
می توان حلیم را با گوشت مرغ یا بوقلمون تهیه کرد.

منبع:آکاایران

حلیم

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

کباب

آموزش و طرز تهیه کباب ترش


(طرز تهیه کباب کوبیده )

آموزش و طرز تهیه کباب ترش


مواد لازم کباب ترش

گوشت راسته گوساله                             500گرم
گردو آسیاب شده                                    100گرم
رب انار ترش                                           دو قاشق
سیر تازه                                                دو حبه
پیاز متوسط                                            یک عدد
نمک                                                     به میزان لازم
فلفل                                                     به میزان لازم
گوجه فرنگی                                           به میزان لازم
روغن زیتون                                            یک دوم پیمانه
سبزی معطر محلی                                  سه قاشق ساطوری شده

در صورتی که سبزی محلی موجود نبود می توانید از برگهای گشنیز، ترخون، مرزه استفاده کنید.( می توانید از گشنیز ونعناع فقط استفاده کنید ولی گشنیز بیشتر از نعناع باشد).

(طرز تهیه کباب کوبیده )

طرز پخت کباب ترش

گوشت را به اندازه یکسان خرد کنید تا هنگام کباب کردن همگی با هم مغز پخت شوند. پیاز رنده شده، سبزی معطر ساطوری شده و گردوی سائیده شده و رب انار و سیر را به گوشت خرد شده اضافه کنید.
فلفل سیاه را نیز افزوده و کاملا مواد را با هم مخلوط کنید در این زمان روغن زیتون را اضافه کنید. حدود 5/1 تا 2 ساعت گوشت را در یخچال بگذارید. نکته مهم اینکه زمانی که خواستید کباب را سیخ بزنید، گوشت¬ها را به صورت فاصله دار در سیخ جای دهید تا همه قسمت ها یکسان بپزد و با حفظ فاصله حدود 5 تا 6 سانتی متری از حرارت کباب پز قرار دهید. چون ممکن است در غیر اینصورت سسی که روی سطح گوشت ها را پوشانده، سریع بسوزد و مغز کباب خام می ماند، این کباب باید با حرارت ملایم و حفظ فاصله از حرارت آتش به آرامی مغز پخت شود.
با نمکدان روی سیخ ها نمک بپاشید تا گوشت ترد و لطیف بماند.بعضی ها کیوی رنده شده چند دقیقه قبل از به سیخ کشیدن به آن می زنند تا نرم شود ولی یادتان باشد اگر کباب با کیوی زیاد بماند کبابها له شده و از سیخ می ریزد

مواد لازم کته گیلانی

برنج              سه پیمانه
نمک             به میزان لازم

میزان آب بستگی دارد به نوع برنج که تازه باشد یا چند ساله. تازه باشد آب کمتر می ریزیم( معمولا یک بند انگشت یا کمی بیشتر بسته به نوع برنج و تازگی آن داردآب بریزید.

(طرز تهیه کباب کوبیده )
روش پخت

کته غذای مورد علاقه ی مردم گیلان است. برنج را پاک کنید و با دو تا سه پیمانه آب بشویید. (اگر برنج دودی بود نباید زیاد شسته شود چون عطر دود آن با شستن زیاد از بین می رود.)
برنج دو ساله را شسته و با شش پیمانه آب یا کمی بیشترو نمک بگذارید دو تا سه ساعت خیس بخورد. سپس به روی حرارت قرار دهید. حرارت تند تا زود به جوش آید.
بعد از اینکه آب برنج تمام حرارت را ملایم و کم کنید و به روی در قابلمه ی برنج دم کنی بگذارید. حدود نیم ساعت دیگر کته شما آماده است.


آموزش و طرز تهیه کباب

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

تزیین های زیبا و مختلفی از آش رشته

تزیین آش رشته برای مجالس

تزیین های زیبا و مختلفی از آش رشته

آش رشته

تزیین های زیبا و مختلفی از آش رشته

آش رشته

تزیین های زیبا و مختلفی از آش رشته

تزیین آش رشته مجلسی

آش رشته

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شنیسل روسی

آموزش و طرز تهیه شنیسل روسی


( طرز تهیه مرغ )

آموزش و طرز تهیه شنیسل روسی


( طرز تهیه مرغ )

مواد لازم :

سینه مرغ متصل به کتف                        2 عدد
پنیر پیتزا ورقه ای                                   4 عدد
کره گیاهی                                          25 گرم
گشنیز خرد شده                                  2 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری                                        به میزان لازم
آرد زعفرانی                                         به میزان لازم
تخم مرغ                                             2 عدد
خامه                                                  1 قاشق غذا خوری
آبلیمو                                                 به میزان لازم
نمک و فلفل                                         به میزان لازم

این غذا با این مواد اولیه برای 8 نفر مناسب می باشد

طرز تهیه شنیسل روسی :

مرغ 

سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.


سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.


و روی میز کار قرار داده و وسط ان 2 پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.


آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.


سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای 5 دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .


طرز تهیه مرغ

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

آموزش و طرز تهیه سالاد ماکارونی


(طرز تهیه سالاد رژیمی )

آموزش و طرز تهیه سالاد ماکارونی

(طرز تهیه سالاد رژیمی )

مواد اولیه :

ماکارونی (فرم دار)                              1 لیوان
سیب زمینی                                     2 عدد
تخم مرغ                                           3 عدد
خیار شور                                         6 عدد
هویج                                               3 عدد
نخودفرنگی                                       1 لیوان
شوید (خشک)                                  1 قاشق چایخوری
ژامبون                                             300 گرم
سس مایونز                                     به میزان لازم
آبلیمو                                             به میزان لازم
نمک                                               به میزان لازم
فلفل                                              به میزان لازم
کره                                                به میزان لازم
شکر                                              به میزان لازم
این سالاد با این مواد اولیه برای 4 نفر مناسب می باشد

طرز تهیه: سالاد ماکارونی ساده

ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل مربعی درشت خرد کنید و بعد با مقداری کره،نمک و آب بپزید طوری که خیلی له نشوند ولی آب ظرف کاملا به خورد آنها برود. هویج را پوست کنده و نگینی ریز خرد کنید و با مقداری آب و شکر بپزید به طوری که مثل سیب زمینی پخته شود.نخودفرنگی را هم با مقداری آب و نمک و کره بپزید.تخم مرغ ها را نیز آبپز کرده و سفیده آنها را نگینی خرد کنید. ماکارونی را با مقداری آب و نمک به مرحله آبکشی برسانید اما اجازه دهید از حد معمول کمی نرم تر شوند و بعد آنها را آبکشی کرده و با آب سرد بشویید.
ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و داخل آن مقداری سس مایونز و آبلیمو ونمک و فلفل بریزید و با هم مخلوط کنید.سیب زمینی،نخودفرنگی،ژامبون،هویج،سفیده تخم مرغ و خیارشور را داخل ظرف ریخته و با سس مخلوط کنید.حال ماکارونی را به مواد افزوده و دورانی هم بزنید تا مواد له نشوند.در انتها زرده تخم مرغ را روی سالاد رنده زده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

نکات:

1)در صورت تمایل مقداری مرغ پخته و ریش شده هم به مواد اضافه کنید.
2)سالاد را حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
3)میتوانید از سایر مواد دلخواه همچون قارچ یا فلفل دلمه ای سرخ شده هم داخل سالاد استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد رژیمی


  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

آموزش و طرز تهیه برنج مخلوط با سبزیجات


آشپزی

آموزش و طرز تهیه برنج مخلوط با سبزیجات

مواد لازم

ذرت                                                 یک پیمانه
نخودفرنگی                                        یک پیمانه
هویج خردشده                                   یک پیمانه
فیله مرغ خردشده                               10 عدد
پیاز                                                  یک عدد
عصاره مرغ                                        دو عدد
نمک                                                 به میزان لازم
فلفل                                                به میزان لازم
برنج                                                 سه پیمانه
زعفران                                             به میزان لازم
روغن و کره                                        به میزان لازم

طرز تهیه

ذرت پخته‌شده را به همراه نخودفرنگی پخته و هویج، در تابه ریخته و با کره تفت می‌دهیم. در تابه دیگر فیله مرغ را به همراه پیازی که به صورت درشت خردشده، نمک و فلفل می‌گذاریم کمی تفت بخورد. بعد از این‌که احساس کردیم فیله‌ها پخته شد (چون فیله مرغ زود پخته می‌شود) پیازها را از داخل مرغ برداشته و به سبزی‌های بالا اضافه می‌کنیم به جای نمک می‌توانیم به آن عصاره مرغ اضافه ‌کنیم چون عصاره‌ها کاملا شور می‌باشند. سپس برنج خیس شده را آبکش کرده در قابلمه‌ای مواد را همراه با برنج لایه به لایه می‌ریزیم (یک لایه برنج، زعفران و بعد مواد پخته شده) و آن را دم می‌کنیم.

آموزش آشپزی

  • atefeh rm
  • ۰
  • ۰

تزیین های زیبا و مختلفی از سالاد الویه مناسب مهمانی

تزیین سالاد الویه

الویه

تزیین های زیبا و مختلفی از سالاد الویه مناسب مهمانی

تزیین های زیبا و مختلفی از سالاد الویه مناسب مهمانی

تزیین های زیبا و مختلفی از سالاد الویه

تزیین سالاد الویه

تزیین زیبای سالاد الویه

تزیین های زیبا و مختلفی از سالاد الویه مناسب مهمانی

تزیین سالاد الویه مناسب کودکان

سالاد الویه

  • atefeh rm