آموزش و نحوه درست کردن کاتلیس
مواد لازم
پیاز یک عدد
سیر 2 تا 3 حبه
گوشت چرخ کرده نیم کیلو گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه و زنجفیل به دلخواه
گشنیز خرد شده یک استکان
فلفل سبز 3 تا 4 عدد
سیبزمینی 1 کیلو
پودر زیره سبز دو قاشق مرباخوری
تخممرغ 1 عدد
لیموترش تازه 1 عدد
طرز تهیه
در مرحله اول پیاز و سیر را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را با انواع
ادویهها، نصف استکان گشنیز و فلفل سبز خرد شده، تفت دهید تا آب آن کشیده
شود.
مواد را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و جا بیافتد. سیبزمینی را با آب و نمک بپزید، سپس آنها را پوست کنده و رنده کنید.
نمک، فلفل سیاه،آب لیمو ترش ، بقیه گشنیز و کمی پودر زیره سبز به
سیبزمینی اضافه کنید و آن را کاملاً ورز دهید. از خمیر سیبزمینی
گلولهای به اندازه یک نارنگی بردارید و وسط آن را گود نمایید. با قاشق از
مواد آماده گوشتی بردارید و میان گلوله سیبزمینی را پر کنید و پس از
بستن دهانه آن، گلوله سیبزمینی را در کف دست گرد کنید.
در ظرف دیگری
تخممرغی را بشکنید و با چنگال آن را خوب هم بزنید و کمی نمک و فلفل سیاه
نیز به آن بیفزایید. سپس کاتلیس های فرم داده را داخل مایه تخممرغ
بغلتانید و آنها را در روغن داغ سرخ کنید. کاتلیسها را در ظرف بچینید و
دور آن را با سبزیجات تزیین کنید.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/shpazi-208.html
- ۹۵/۰۹/۰۷