تفریحی

  • ۰
  • ۰

تزیین سالاد الویه به شکلهای مختلف


در این جلسه تزئین سالاد الویه ، به شکل ماهی را توضیح می دهیم. سالاد الویه را می توان به شکلها و رنگهای مختلف در آورد.

 

سالاد را به شکل ماهی در می آوریم، پس از کادر بندی می توان با چنگال اضافات الویه را در بشقاب دیگری ریخت. اما ما می خواهیم این اضافه ها هم باشند و روی همین الویه شکل ماهی را در می آوریم. این کار را با خیار شور انجام می دهیم. خیار شور را به دو قسمت تقسیم می کنیم، به صورت برشهای باریکی در می آوریم و به شکل ماهی روی سالاد تزئین می کنیم. برای چشم ماهی از زیتون استفاده می کنیم و برای پولکهای ماهی می توان از چیپس استفاده کرد ولی ما در اینجا از هویج پخته شده استفاده می کنیم و آنرا تزئین می کنیم.

 

روش دیگر تزئین : نان باگت را برش کوچک زده ، داخل آنرا از سالاد الویه پر می کنیم، با آرد سوخاری سرخ می کنیم و به صورت کنتاکی در می آوریم و داخل آنها زیتون یا خیار شور می گذاریم. کف بشقاب غذا را با جعفری می پوشانیم.

تزیین الویه

  • ۹۵/۰۸/۱۹
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی