تفریحی

  • ۰
  • ۰

سوپ پیازچه

آموزش و طرز تهیه سوپ پیازچه به همراه عکس

آموزش و طرز تهیه سوپ پیازچه به همراه عکس

آموزش آشپزی

مواد لازم

آب‌مرغ                                           یک لیوان
پیازچه                                           200 گرم
قارچ                                              150 گرم
هویج                                             دو عدد
جو پرک                                          1/5 پیمانه
شیر                                              یک لیوان
خامه                                             سه قاشق سوپخوری
آبلیمو، نمک و زردچوبه                         به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا جو را به همراه آب‌مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج‌ها را رنده کرده و به آن اضافه می‌‌کنیم. در انتها قارچ‌ها و پیازچه‌های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می‌‌دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن‌گاه شیر را اضافه کرده بعد از ده دقیقه خامه‌ها را ریخته و پس از گذشت پنج دقیقه گاز را خاموش می‌‌کنیم سوپ را در ظرف مناسب کشیده و آبلیمو را به آن اضافه می‌‌کنیم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/shpazi-228.html

آموزش و طرز تهیه سوپ پیازچه به همراه عکس

  • ۹۵/۰۹/۰۷
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی