خورش قارچ
مواد لازم خورش قارچ
آموزش آشپزی
? روغن مایع: 100 گرم
? پیاز 2 عدد
? فلفل دلمهای: 3 عدد
? پودر کاری: یک قاش چایخوری
? رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
? آب: 500 میلیلیتر
? قارچ: 750 گرم
? آبلیموی ترش: 3 قاشق غذاخوری
? نمک: نصف قاشق چایخوری
? زرده تخممرغ: 2 عدد
? فلفل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش قارچ
روغن
را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
فلفل دلمهای را به قطعات متوسط برش داده، به پیاز اضافه کنید و 5 دقیقه
تفت دهید.
رب گوجهفرنگی، پودر کاری و خردل را اضافه کنید. آب را اضافه
کنید. قارچها را 4 قسمت کرده و جداگانه در روغن با آب لیموترش و نمک به
مدت 10 دقیقه تفت دهید.
قارچها را به پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید و
15 دقیقه تفت دهید. زردههای تخممرغ را با چنگال باز کرده و فلفل را
اضافه کنید. ظرف را از روی شعله برداشته، زردههای تخممرغ را اضافه کنید و
خوب هم بزنید. خورش را چشیده و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. اجازه بدهید
خورش 5 تا 10 دقیقه بجوشد تا به خوبی جا بیفتد.
- ۹۴/۱۱/۳۰