تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورش قارچ

مواد لازم خورش قارچ

آموزش آشپزی

? روغن مایع: 100 گرم
? پیاز 2 عدد
? فلفل دلمه‌ای: 3 عدد
? پودر کاری: یک قاش چایخوری
? رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
? آب: 500 میلی‌لیتر
? قارچ: 750 گرم
? آب‌لیموی ترش: 3 قاشق غذاخوری
? نمک: نصف قاشق چایخوری
? زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
? فلفل: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش قارچ


روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت ‌دهید تا طلایی شود. فلفل دلمه‌ای را به قطعات متوسط برش داده، به پیاز اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
رب گوجه‌فرنگی، پودر کاری و خردل را اضافه کنید. آب را اضافه کنید. قارچ‌ها را 4 قسمت کرده و جداگانه در روغن با آب لیموترش و نمک به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
قارچ‌ها را به پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و 15 دقیقه تفت دهید. زرده‌های تخم‌مرغ را با چنگال باز کرده و فلفل را اضافه کنید. ظرف را از روی شعله برداشته، زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. خورش را چشیده و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. اجازه بدهید خورش 5 تا 10 دقیقه بجوشد تا به خوبی جا بیفتد.

آشپزی

  • ۹۴/۱۱/۳۰
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی