یخنی
مواد لازم
پیاز دوعدد
لپه 100 گرم
گوشت نیمکیلو
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
لیمو عمانی پنج عدد
سیبزمینی سه عدد
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
آب به میزان لازم
آشپزی ایرانی
طرز تهیه
ابتدا
چند ساعت زودتر لپهها را در آب خیس کرده. پیاز را خرد کرده و با روغن تفت
دهید تا طلایی شود. آب لپهها را بگیرید و همراه پیازها تفت دهید، گوشت را
نیز اضافه، فلفل و زردچوبه را با مواد تفت دهید سپس آب را به قابلمه اضافه
کرده و اجازه دهید تا پخت گوشت انجام شود، سیبزمینی را هم پس از این که
گوشتتان نیمپز شد اضافه کنید پس از اتمام پخت گوشت، ربگوجهفرنگی را کمی
سرخ و به همراه لیموعمانی به آبگوشت اضافه کنید. دارچین را هم میتوان در
چند دقیقه آخر پخت اضافه کرد صبر کنید تا آبگوشتتان جا بیفتد.این غذا را
همچنین میتوان با مرغ طبخ کرد
- ۹۴/۱۰/۲۸