تفریحی

  • ۰
  • ۰

کوفته ریحـان

کوفته ریحـان

مواد لازم

برنج پخته شده - 100 گرم
گوشت چرخ کرده گوساله - 400 گرم
سبزی ریحان خرد شده - 150 گرم
تخم‌مرغ - یک عدد
آرد نخودچی - دو قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل - به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن - به میزان لازم
مواد لازم برای سس کوفته:
پیاز خرد شده - دو عدد
رب گوجه‌فرنگی - دو قاشق غذاخوری
سیر - دو حبه
پیازچه - سه شاخه خرد شده
آبلیمو - پنج قاشق غذاخوری
روغن - به میزان لازم


آموزش و طرز تهیه کوفته تبریزی


طرز تهیه 

کـوفته ریحـان

کـوفته ریحـان

 ابتدا گوشت چرخ‌کرده را با سبزی خرد شده، تخم‌مرغ و آرد نخودچی مخلوط می‌کنیم و همراه با برنج پخته شده به مدت 15 دقیقه خوب ورز می‌دهیم یا 40 بار گوشت را به کف ظرف می‌زنیم تا خوب چسبندگی پیدا کند. بعد به اندازه یک گردو از این مخلوط برمی‌داریم و به شکل بیضی درمی‌آوریم و در روغن خوب سرخ می‌کنیم. در آخر کوفته‌ها را در سس می‌خوابانیم تا آب کوفته‌ها گرفته شود.

طرز تهیه سس کوفته

 ابتدا پیاز را نگینی خردکرده و در تابه‌ای سرخ می‌کنیم تا حدی که طلایی شود. پیازچه و سیر را اضافه می‌کنیم، وقتی خوب تفت خورد رب را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. دو لیوان آب اضافه می‌کنیم، وقتی آب‌جوش آمد کوفته‌ها را داخل آن قرار می‌دهیم.در ظرف را باز می‌گذاریم تا بجوشد تا حدی که در آخر یک لیوان آب باقی بماند.

نکته :در پخت انواع کوفته‌ها نباید در ظرف گذاشته شود چون باعث وا رفتن کوفته‌ها می‌شود.آب لیمو را در آخر اضافه می‌کنیم 10 دقیقه قبل از سرو غذا. می‌توانید در تهیه این غذا از برنج گرد یا اگر در دسترس نداشتید خرده برنج استفاده کنید.

آموزش و طرز تهیه کوفته تبریزی

  • ۹۴/۰۹/۲۷
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی