تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و نحوه درست کردن سوفله شوکولای

آموزش و نحوه درست کردن سوفله شوکولای

آشپزی

مواد لازم

شوکولات ساده بدون مغز                        200 گرم
وانیل                                                 نصف قاشق چایخوری
آرد سیب زمینی                                   1 قاشق سوپخوری(20 گرم)
شیر                                                 1 لیوان
سفیده تخم مرغ                                   2 عدد
شکر                                                 150 گرم
کره                                                  50 گرم
پودر قند                                             100 گرم
تخم مرغ                                             6 عدد

این سوفله با این مواد غذایی برای 6 نفر مناسب می باشد.

طرز تهیه

ظرف نسوز مناسبی را با کره خوب چرب می کنیم. شوکولات را با 2 تا 3 قاشق سوپخوری آب گرم مخلوط نموده ، به طریق بن ماری آب می کنیم. (ظرف محتوی شوکولات را در ظرف آبی قرار داده ، روی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا شوکولات آب شود)
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می نمائیم . زرده را با شکر و وانیل مخلوط کرده، هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.
آرد را در ظرف کوچکی می ریزیم، شیر را کم کم روی آرد ریخته ، هم می زنیم تا آرد در شیر کاملا حل شود .
ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا شیر جوش آمده ، کمی غلیظ شود . شوکولات حل شده و کره را با شیر مخلوط می کنیم و این مایه را با زرده تخم مرغ کاملا مخلوط کرده ، آماده می گذاریم بماند.
2 عدد سفیده اضافی را با 6 عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کرده ، آنقدر می زنیم تا مثل پنبه سفید و خشک و سفت شود، به طوریکه اگر کاسه را برگردانیم، سفیده از کاسه نریزد. مایه زرده و شوکولات را کم کم داخل سفیده می ریزیم و به سرعت مخلوط می نمائیم . کافی است که مواد فقط مخلوط شود ، ولی زیاد هم نمی زنیم که پف سفیده نخوابد.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت و یا 175 درجه سانتیگراد یک ربع قبل گرم می کنیم و مایه را فوری در ظرف چرب شده آماده می ریزیم . ظرف را در ظرف آب گرمی قرار می دهیم و ظرف آب گرم را کف فر می گذاریم که به مدت 45 دقیقه بماند .
سوفله باید کاملا بالا آمده و روی آن کمی بسته شود. ظرف را بیرون می آوریم ، کمی پودر قند روی آن می پاشیم و بلافاصله سر میز می بریم .
نکته حساس برای هر سوفله مدت طبخ و بلافاصله استفاده کردن آن است . چون اگر کاملا طبخ نشده باشد ،مغز آن آبدار می ماند و پف سوفله آنقدر مهم است که ظرف سوفله را بعد از طبخ سر میز روی چراغ های مخصوص قرار می دهند تا سرد نشود و پف آن نخوابد.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-195.html

سوفله بادمجان


  • ۹۵/۰۷/۰۶
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی