تفریحی

  • ۰
  • ۰

سوفله بادمجان

آموزش و طرز تهیه سوفله بادمجان

سوفله بادمجان

آشپزی

مواد لازم

گوشت چرخ کرده                         500 گرم
بادمجان                                     2 کیلوگرم
پیاز درشت                                 1 عدد
رب گوجه فرنگی                          1 تا 2 ق س
پنیر پیتزای رنده‌شده                     100 گرم
روغن مایع سرخ کردنی                 به مقدار لازم
نمک                                          به مقدار لازم
فلفل                                         به مقدار لازم
زردچوبه                                     به مقدار لازم

مواد لازم برای سس سفید

کره                                           50 گرم
شیر                                         1پیمانه
آرد سفید                                   2 ق س
خامه                                         2 ق س
نمک                                        به مقدار لازم
فلفل                                        به مقدار لازم

طرز تهیه

1?  ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید، سپس آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید و کمی نمک روی آنها بپاشید و در سبدی بریزید و کنار بگذارید.
2? در تابه مقداری روغن بریزید  پس از داغ شدن روغن، بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید.
3? پیاز را پوست گرفته و پس از شستن، داخل گوشت چرخ‌کرده، رنده کنیدسپس کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید. حالا در یک تابه دیگر، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ کنید.
نکته: شما می‌توانید پیاز داخل گوشت چرخ‌کرده را   به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و به همراه آن سرخ کنید و بگذارید تا کمی بپزد. در ضمن، اگر می‌خواهید به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید، زمان آن در همین مرحله است. پس از آن، نوبت به درست کردن سس سفید است.
4? فر را روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم کنید. حالا یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر را  آماده کنید و بادمجان‌های   سرخ شده را کف ظرف بچینید.   سطح بادمجان ها  را با لایه‌ای از گوشت چرخ کرده بپوشانید. حالا سس سفید را روی گوشت ریخته و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. لایه‌های بعدی را  هم به همین ترتیب   ادامه دهید.
5? ظرف را در طبقه وسط فر قرار داده و  30تا45 دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد. پس از طی این مدت، شعله بالای فر را روشن کنید و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید تا سطح سوفله، طلایی‌رنگ شود.

آموزش آشپزی
طرز تهیه سس سفید

کره را در یک قابلمه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از آن، شیر را کم‌کم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. حالا خامه و نمک و فلفل را اضافه کنید و مقدار دیگری حرارت دهید تا سس غلیظ شود. به این ترتیب سس آماده می‌شود.

  • ۹۴/۱۲/۲۳
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی