دسر ژلاتینی آلبالویی به همراه تصویر
مواد لازم
آلبالو یک کیلوگرم
شکر 210 گرم
پودر ژلاتین سه قاشق سوپخوری
آب 500 میلیلیتر
خامه قنادی 300 گرم
وانیل قاشق مرباخوری
طرز تهیه
آلبالوهای هسته گرفته را پوره میکنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا میکنیم.
شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمیداریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط میکنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 5/1 لیتر میریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد. دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمیگردانیم و تزئین میکنیم.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-193.html
- ۹۵/۰۶/۳۱