تفریحی

  • ۰
  • ۰

آش ترخینه دوغ

مواد لازم


نخود و لوبیا 1 لیوان

عدس 4/3 لیوان

ترخینه نیم کیلو

پیاز داغ نصف لیوان

سبزی آش نیم کیلو

نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

نعناع داغ وپیاز داغ برای تزیین

طرز تهیه آش


ترخینه : بلغور گندم 1 لیوان دوغ 3 لیوان 1ق سبزی کوهی معطر همه را با هم می جوشانیم تا دوغ به خورد بلغور برود توسفت شود وبعد آن را به صورت کلوچه کرده می گذاریم خشک شود. : از شب قبل نخود و لوبیا را خیس می کنیم بعد آنها را پخته ( اولین آبش را دور می ریزیم) و عدس و ترخینه را به آن اضافه می کنیم وقتی ترخینه ها باز شد ند پیاز داغ و زردچوبه تفت داده را به همراه نمک وفلفل افزوده به مدت 1 ساعت این پخت باید انجام شود سپس سبزی آش را به مواد اضافه کرده و دوباره به مدت 1 ساعت می پزیم تا آش جا بیفتد سپس سطح آن را با پیاز داغ و نعناع داغ عتزیین می کنیم

آموزش تهیه آش رشته,آش رشته

  • ۹۴/۱۰/۲۸
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی