گشنیز ماهی
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی
مواد لازم گشنیز ماهی
شیر ماهی: 1 کیلوگرم
فلفل سیاه: 1 قاشق مرباخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخـوری
پودر زنجــبیل: 1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز: 1 قاشق چایخوی
پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام: 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
گوجه فرنگی بزرگ: 4 عدد
آبلیمو
گشنیز ساطوری خرد شده: 1 پیمانه
روغن و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی
طرز تهیه گشنیز ماهی
ماهیها
را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویهها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن
افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال میگذاریم. یک ربع قبل از پخت،
نمک و آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابهای مناسب روغن ریخته و
ماهیها را در آن سرخ میکنیم.
گوجه فرنگیها را پوست گرفته و
نگینی خرد میکنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده
دقیقه سرخ میکنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را میافزاییم.گشنیز
ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی
- ۹۴/۱۱/۰۲