کیک با سفیده تخم مرغ
(کیک کشک بادمجان )
مواد لازم
آرد 1 فنجان
BP 2 قاشق چایخوری
کره 2/1 فنجان
شکر 1 فنجان
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
شیر 1 فنجان
سفیده تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه
کره
نرم شده ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده بهم می زنیم تا کمی نرم شود.
بعد شیر را کم کم اضافه کرده و زدن ادامه می دهیم. سپس آرد و BP را اضافه
کرده .سفیده تخم مرغ را بزنید تا از ظرف نریزد. طی سه مرحله با لیسک به
بقیه مواد اضافه کنید و مایه کیک را در قالب 20 سانتی در فر 350 درجه به
مدت 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
- ۹۵/۰۴/۲۶