تفریحی

  • ۰
  • ۰

کیک با سفیده تخم مرغ

(کیک کشک بادمجان )

مواد لازم


آرد 1 فنجان
BP 2 قاشق چایخوری
کره 2/1 فنجان
شکر 1 فنجان
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
شیر 1 فنجان
سفیده تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه


کره نرم شده ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده بهم می زنیم تا کمی نرم شود. بعد شیر را کم کم اضافه کرده و زدن ادامه می دهیم. سپس آرد و BP را اضافه کرده .سفیده تخم مرغ را بزنید تا از ظرف نریزد. طی سه مرحله با لیسک به بقیه مواد اضافه کنید و مایه کیک را در قالب 20 سانتی در فر 350 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

کیک کشک بادمجان


  • ۹۵/۰۴/۲۶
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی