کوکوی سبزی
مواد لازم
سبزی کوکو 1 کیلو گرم (تره ، جعفری ، شبت ، گشنیز ، چند برگ کاهو)
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
زرشک (در صورت تمایل) یک قاشق سوپخوری
گردوی خرد کرده (در صورت تمایل) یک یا دو قاشق سوپخوری
جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری
روغن 1 پیمانه سر خالی (150گرم )
آرد گندم 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم و در سبد می ریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود بعد ریز خرد می کنیم .
سبزی
خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و می گذاریم سبزی سرد شود.
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب بهم می زنیم آنگاه جوش شیرین و
نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه می کنیم و زرشک و گردوی خردکرده را نیز می
افزایم .
سبزی که کاملاً سرد شد در مایه می ریزیم و بقیه روغن را
داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه از تابه استفاده کردیم آن
را روی شعله می گذاریم تا روغن داغ شودُ بعد مایه را داخل روغن میریزیم و
روی مایه را با پشت قاشق صاف می کنیم و در آنرا می گذاریم. و حرارت زیر را
ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود.
در مرحله بعدی کوکو را به هر فرم که بخواهیم می بریم و قطعات کوکو را بر می گردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود .
اگر
از ظرف نسوزاستفاده می کنید،روغن را در ظرف ریخته وداخل فر می گذاریم تا
داغ شود بعد مایه را داخل روغن می ریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت 350
درجه قرار می دهیم.
در فر درب ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم کوکو
را مدت سه ربع در فر می گذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود ،
کوکو در ظرف نسوز به آسانی بر می گردد . اطراف آنرا می توانیم با حلقه های
گوجه فرنگی تزئین کنیم .
- ۹۴/۱۱/۰۶