تفریحی

  • ۰
  • ۰

کوپ بادمجان

آموزش و نحوه درست کردن کوپ بادمجان

آموزش و نحوه درست کردن کوپ بادمجان

آموزش آشپزی

مواد لازم

بادنجان دلمه‌ای                                            یک عدد
اسفناج                                                      پنج برگ متوسط
فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده                           سه قاشق سوپخوری
گوجه‌فرنگی نگینی خردشده                            یک عدد
نمک و فلفل                                                به میزان لازم
برگ جعفری برای تزئین                                  به میزان لازم

طرز تهیه

بادنجان را به قطر یک سانتی‌متر برش زده، کمی نمک می‌زنیم و یک ساعت استراحت می‌دهیم. در این زمان فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را جداگانه در تابه با یک قاشق روغن زیتون و با کمی نمک و فلفل تفت می‌دهیم و اسفناج را آب‌پز کرده، سپس می‌کوبیم تا به شکل پوره در آید.
بادنجان را داخل تابه با روغن کم سرخ کرده و طبق عکس ابتدا بادنجان، سپس گوجه‌فرنگی سرخ‌شده بعد یک لایه بادنجان روی آن، پوره اسفناج و در آخرین طبقه ابتدا بادنجان سپس فلفل دلمه‌ای نگینی و در آخر بادنجان کوچک‌تر را گذاشته و با جعفری تزئین می‌کنیم.

نکته :به این نوع چیدمان بدون دورچین و تزئین اضافه غذای «مونتاین» یا غذا به شکل کوه گفته می‌شود که امروزه در کشورهای اروپایی از این سبک چیدمان به جای چیدمان مواد مختلف در کنار غذا به عنوان دورچین استفاده می‌شود. این غذا بسیار ساده، خوشمزه و با شکلی متفاوت بوده و مهم‌تر این‌که مواد آن همیشه در دسترس و با قیمت ارزان است.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-142.html

کیک کشک بادمجان

  • ۹۵/۰۴/۰۲
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی