تفریحی

  • ۰
  • ۰

کالزونه

آموزش و نحوه درست کردن کالزونه ،غذای ایتالیایی

آموزش و نحوه درست کردن کالزونه ،غذای ایتالیایی

آموزش آشپزی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ی مواد میانی

سینه مرغ                                   400 گرم
نمک                                          به مقدار لازم
فلفل قرمز                                   یک دوم قاشق چایخوری
فلفل شیرین                                یک دوم قاشق چایخوری
قارچ                                          200 گرم
پیاز بزرگ                                     2 عدد
فلفل دلمه ای                              یک عدد
کدو سبز                                    حدود 250 گرم
پنیر رنده شده                              200 گرم
روغن                                         یک قاشق چایخوری برای تفت دادن

مواد لازم برای تهیه ی سس

پوره گوجه فرنگی                          160 گرم
آب                                            نیم پیمانه
آب گوشت                                   کمی
شکر                                          یک قاشق چایخوری
فلفل چیلی                                  یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه ی خمیر

آرد گندم                                     450 گرم
خامه 18 درصد چربی                     3 قاشق چایخوری
خمیرمایه                                    100 گرم
تخم مرغ                                     یک عدد
شکر                                          یک قاشق چایخوری
نمک                                          یک دوم قاشق چایخوری
مرزنجوش یا پونه کوهی                   1 قاشق غذاخوری
آب ولرم                                      یک دوم فنجان
روغن زیتون                                  یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ                                     در صورت نیاز برای مالیدن روی خمیر

این مواد اولیه ی ذکر شده برای 4 نفر است. در صورت تمایل می توانید مواد را کم و زیاد کنید.

روش آماده سازی

مرحله 1:
سینه ی مرغ را به تکه های نسبتاً بزرگ برش دهید و به آن نمک، فلفل قرمز و فلفل شیرین را اضافه نمایید.

آموزش و نحوه درست کردن کالزونه ،غذای ایتالیایی

مرحله 2:
سبزیجات را نیز به تکه های بزرگ برش دهید.

آموزش و نحوه درست کردن کالزونه ،غذای ایتالیایی

مرحله 3:
مرغ و سبزیجات را کمی تفت دهید و بر روی آن مرزنجوش یا پونه کوهی بپاشید.

کالزونه

مرحله 4:
مواد تشکیل دهنده ی سس را به مدت 5 دقیقه در حرارت کم بپزید.

غذای ایتالیایی

مرحله 5
گوشت و سبزیجاتِ مواد میانی را با سس مخلوط کنید و بگذارید کنار تا خنک شود.

غذاهای خارجی

مرحله 6
مواد تشکیل دهنده ی خمیر را با هم خوب مخلوط کنید. سپس آن را به دونیم قسمت کنید به طوری که یکی از قسمت ها کمی بزرگتر از دیگری باشد. بعد آن قسمت بزرگتر را به شکل یک کلوچه در آورده و بگذارید حدود 15 دقیقه بماند تا وربیاید.

خمیر کالزونه

مرحله 7
قبل از این که این مرحله از کار را آغاز کنید، مطمئن باشید که مواد میانی تان خوب پخته شده است. مواد میانی مخلوط شده با سس را روی خمیر قرار دهید. لبه های خارجی خمیرتان نباید با مواد میانی و سس آغشته شود؛ مانند آن چیزی که در پیتزا اتفاق می افتد و در تصویر هم ملاحظه می نمایید.

کالزونه مرغ و سبزیجات

مرحله 8
کم کم روی مواد را با پنیر بپوشانید.

کالزونه

مرحله 9
قسمت دوم خمیر که کوچک تر بود را روی مواد گذاشته و لبه های خارجی خمیر زیرین را روی آن آورده و کمی پیچانده و محکم کنید؛ شبیه آن چه در پیراشکی ها انجام می دهید و در تصویر هم مشخص است.
سپس یک برش “به علاوه مانند” روی سطح خمیر بزنید. بعد از این مرحله می توانید یک عدد تخم مرغ را خوب زده و روی کالزونه بمالید تا وقتی پخته می شود رنگ قهوه ای طلایی زیبایی را به خود بگیرد.

غذای ایتالیایی

مرحله 10
به مدت 15 تا 20 دقیقه مواد را در 250 درجه سانتی گراد یا 480 درجه فارنهایت یا تا زمانی که خمیر قهوه ای طلایی شود، بپزید.

کالزونه


منبع: موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان


لینک مستقیم http://mihangram.com/ashpazi-150.html

برنج ایتالیایی

  • ۹۵/۰۴/۲۰
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی