کاری قیمه
مواد لازم
گوشت خردشده بدون چربی 750 گرم
پیاز یک عدد
نخودفرنگی یک پیمانه
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
ادویهکاری یک قاشق غذاخوری
آب، نمک، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمزکوبیده نصف قاشق چایخوری
ماست یکسوم پیمانه
طرز تهیه
پیاز
را رنده کرده و در روغن با زردچوبه سرخ میکنیم سپس گوشت را اضافه کرده و
به همراه رب گوجهفرنگی در پیاز سرخ میکنیم بعد آب ریخته و میگذاریم گوشت
بپزد وقتی گوشت پخته شد، نخودفرنگی، تخم گشنیز، ادویهکاری، نمک و فلفل را
اضافه کرده و میگذاریم 35 دقیقه دیگر با شعله ملایم بپزد، سپس ماست را
اضافه میکنیم و ده دقیقه دیگر میپزیم. (این غذا را باید دائما هم بزنید
تا ته نگیرد) پس از این ده دقیقه غذا آماده سرو است.
آموزش آشپزی
- ۹۴/۱۱/۲۶