چلو مرغ
مواد لازم
ران مرغ یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
پیازداغ یک قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی و آبلیمو یک قاشق چایخوری
زعفران حل شده نصف قاشق چایخوری
آب 3/4 پیمانه
( طرز تهیه مرغ )
طرز تهیه
نمک،
فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده، مرغ را کاملا به این ادویهها آغشته
میکنیم. سپس در روغن سرخ کرده و در روغن باقی مانده رب را تفت میدهیم.
بعد آب، پیاز داغ، آبلیمو، زعفران و مرغ را به رب اضافه کرده در ظرف را
بسته و حرارت را ملایم میکنیم تا مرغ بپزد. پس از آماده شدن غذا اطراف
خوراک مرغ را با سیبزمینی و هویج سرخ کرده تزیین کرده و با چلو سفید سرو
میکنیم.
طرز تهیه مرغ ,آموزش و طرز تهیه مرغ,
- ۹۴/۱۲/۱۳