تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و طرز تهیه پیتزا گوشت چرخ کرده

آموزش و طرز تهیه پیتزا گوشت چرخ کرده

آشپزی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ی خمیر

آرد                                    2 پیمانه
مایه خمیر                          1 قاشق چای خوری
شکر                                 1 قاشق چای خوری
آب                                    یک لیوان
نمک                                 1 قاشق چای خوری
روغن مایع                          3 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه مواد روی پیتزا

گوشت چرخ کرده                200 گرم
پیاز                                  1 عدد بزرگ
قارچ                                 150 گرم
فلفل دلمه ای                    2 عدد متوسط
نمک و ادویه                      به مقدار لازم
پنیر پیتزا                          به مقدار لازم
سس قرمز                       به مقدار لازم

این پیتزا با این مواد اولیه حدوداً برای 4 نفر مناسب می باشد


توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

1-مقدار مواد روی پیتزا را می توانید به مقدار دلخواه کم و زیاد کنید.
2-می توانید از فلفل دلمه در رنگ های مختلف استفاده کنید.

آموزش آشپزی

طرز تهیه

برای تهیه ی خمیر

مایه ی خمیر را به همراه نمک و شکر در آب داغ مخلوط می کنیم و 5 دقیقه به آن استراحت می دهیم بعد از گذشت این زمان دو پیمانه آرد به آن اضافه می کنیم و همه ی مواد را با هم ترکیب می کنیم و نیم تا یک ساعت در جایی که گرم باشد قرار می دهیم

برای تهیه مواد روی پیتزا

ابتدا قارچ ها را خرد می کنیم و بهمراه مقداری آبلیمو داخل قابلمه ای روی شعله قرار می دهیم تا نرم شوند سپس آنها را داخل سبد مناسبی قرار می دهید و آب آن را کاملاً می گیریم .پیاز را به شکل ریز خرد می کنیم و سرخ می کنیم گوشت چرخ کرده را نیز سرخ می کنیم چند دقیقه قبل از کامل سرخ شدن گوشت فلفل را به آن اضافه می کنیم سپس تمامی مواد را به همرا نمک و ادویه مورد علاقیتان ترکیب می کنیم بعد از آن اجاز می دهیم تا موادمان کمی سرد شوند ماهیتابه مناسبی را برمی داریم و کف و دورتا دور آن را با روغن چرب می کنیم سپس خمیر را درون آن پهن می کنیم و بعد در خمیر چند تا سوراخ با چنگال و یا هر شیء مناسب دیگری ایجاد می کنیم و روی شعله قرار می دهیم تا مقداری خودش را بگیرد سپس شعله را کم می کنیم و مقداری سس قرمز و پنیر پیتزا روی آن می ریزیم سپس مواد را روی آنها می ریزیم و درب ماهیتابه را روی آن قرار می دهیم و مراقب باشید تا مواد آب نیندازد خمیر که به طور کامل خودش را گرفت و پخت پنیر پیتزا را روی مواد میریزم و درب ماهیتابه را می گذاریم. پنیر که آب شد پیتزا آماده است.

pizza
نکات پایانی

• خمیر با قطر زیاد (خیلی پهن) در ماهیتابه پهن نکنید.
• اگر مواد داخل پیتزا آب انداخت مقداری کف خمیر را سوراخ کنید تا آب تبخیر شود
• می توانید در لابلای مواد نیز پنیر بریزید
• مراقب باشید خمیر نسوزد.
• می توانیم پیتزا را با سس قرمز و آویشن سرو کنیم.
• در صورت داشتن سوال می توانید در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نمایید.
• امیدوار هستیم که این غذا مورد علاقه شما قرار بگیرد.

پیتزا

آموزش و طرز تهیه پیتزا گوشت چرخ کرده

منبع:میهن گرام

  • ۹۴/۱۲/۲۰
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی