تفریحی

  • ۰
  • ۰

آشپزی

پاستا میگو چیلی

مواد لازم

برای دو نفر

  • پاستا 200 گرم
  • کره1 قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون1 قاشق سوپخوری
  • سیر خرد شده 4 حبه
  • پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
  • میگو کوچک 10 الی 15 عدد
  • آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
  • پوره یا رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

پاستا میگو چیلی

پاستا میگو چیلی


طرز تهیه

پاستا  را به همراه کمی نمک و روغن 8 تا 10 دقیقه در آب جوش ریخته تا پخته و نرم شود. تا زمانی که پاستا آماده شود، تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار داده، کره و روغن زیتون را درون آن ریخته و اجازه می‌دهیم تا کره ذوب شود. سپس سیر و پودر چیلی را افزوده و دو دقیقه با ترکیب روغن و کره تفت می‌دهیم. حالا میگوها را به مواد افزوده و می‌گذاریم تا سه دقیقه با مواد ترکیب شود تا بپزد. بعد پوره گوجه‌فرنگی، آبلیمو ، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مواد را مخلوط می‌کنیم. پاستا را آبکش نموده و به همراه سس میگو گرم، سرو می‌کنیم.

آشپزی

  • ۹۴/۰۹/۲۶
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی