پاستا با سس انار
مواد لازم
– پاستا 500 گرم
– پیاز بزرگ 1 عدد
– سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 عدد متوسط
– نمک و فلفل به اندازه لازم
– آب انار یک فنجان ( 150 میلی لیتر )
– گردوی ریزخرد شده 150 گرم
– رب انار 1 فنجان ( 150 میلی لیتر ) کره 30 گرم
طرز تهیه
پیاز
را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم.سینه مرغ را ژولین خرد کرده به
پیاز اضافه می کنیم و سرخ می کنیم . نمک و فلفل زده بآن اضافه کرده و می
گذاریم که آب آن گرفته شود .گردورا خرد کرده در ماهی تابه ای بدون روغن تفت
می دهیم. گردو و سپس رب انار را به گوشت میافزائیم و حدود 10 دقیقه روی
حرارت ملایم میپزیم . پاستا را روی قالب ریخته و با سس آنرا میپوشانیم .با
گردو ی سالم و دانه انار تزئین می کنیم
طرز تهیه و آماده سازی رب انار
- ۹۴/۱۰/۰۲