ساندویچ همبرگر پنیر لاسبزی
مواد لازم ساندویچ همبرگر
گوشت گوساله چرخشده چهار پیمانه
پیاز خرد شده یک عدد
کرفس خرد شده یک ساقه
مخلوط سبزیهای خشک و پودر شده (نعنا، پونه، جعفری و ...) یک قاشق چایخوری
خردل یک قاشق چایخوری
پنیر لاسبزی خرد شده نصف پیمانه
نان همبرگری چهار عدد
روغنمایع یا روغنزیتون دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفلسیاه به میزان لازم
کاهو، کلم، گوجهفرنگی و سس خردل برای تزئین
طرز تهیه
گوشت، پیاز، کرفس، پودرسبزیجات، خردل، نمک و فلفلسیاه را در ظرف بزرگی ریخته و خوب با دست ورز بدهید تا چسبناک شود.
گوشت
آماده شده را به هشت قسمت مساوی تقسیم کرده و چهار قسمت از آنها را به شکل
همبرگر درآورید و روی هر کدام مقداری پنیر لاسبزی قرار دهید.
چهار
قسمت باقیمانده را هم به شکل همبرگر درآورده و روی چهار قسمت قبلی که رویش
پنیر ریختهاید قرار دهید و با دست آنها را طوری به هم بچسانید که به شکل
چهار همبرگر بزرگ درآیند و پنیر از لابهلای آنها بیرون نزند.
اطراف
همبرگرها روغن بمالید. یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ
شود سپس همبرگرهای آماده و چرب شده را درون آن بچینید تا هر طرف آنها حدود
10 دقیقه سرخ و همبرگرها مغزپخت شوند.
همبرگرهای سرخ شده را لای نان برش خورده قرار دهید و روی هر کدام یک برگ کاهو، کلم یا چند برش گوجهفرنگی و مقداری سس خردل بریزید.
نکته
: پنیر لاسبزی را میتوانید خودتان در منزل تهیه کنید.برای این کار مقداری
پنیر محلی را با کمی سبزیمعطر تازه و خرد شده مخلوط کنید.
ساندویچ همبرگر
- ۹۵/۰۳/۲۳