همبرگر آسیایی
مواد لازم
گوشت چرخکرده - 250 گرم
پیاز - یک عدد
هویج - 250 گرم
تخممرغ - یک عدد
نان خشک - به میزان لازم
نمک و فلفل - به میزان لازم
نان همبرگری - به میزان لازم
روغن - به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا
گوشت چرخ کرده را با هویج، نانخشک، پیاز و تخممرغ میکس میکنیم، البته
بهتر است گوشت آماده شده 24 ساعت در یخچال بماند. سپس به اندازه یک پرتقال
کوچک برمیداریم و در کف دست به اندازه دو سانتیمتر پهن میکنیم و در روغن
با حرارت ملایم با در بسته میگذاریم تا خوب طلایی شود. سپس با کاهو، نان
همبرگر، خیارشور و گوجه سرو میکنیم.
ساندویچ همبرگر
- ۹۵/۰۴/۱۱