تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و نحوه درست کرد خورش بامیه

آموزش و نحوه درست کرد خورش بامیه

آموزش آشپزی

مواد لازم

گوشت با استخوان                       ۷۵۰ گرم
بامیه                                        ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی                          دو قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه                                دو تا سه قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده                             دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل                                به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز داغ را آماده کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم حدود سه دقیقه تفت داده، سپس دو تا سه لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم گوشت بپزد.
بامیه‌ها را پس از تمیز کردن و شستن (نباید زیاد بامیه‌ها را کوتاه کرد، کافی است کمی چوب‌های ته آن را بگیریم) در ظرفی حاوی آب جوش که کمی نمک به آن اضافه کرده‌ایم ریخته و پنج دقیقه می‌جوشانیم، سپس در صافی ریخته تا آب اضافه آن برود.
پس از این که گوشت پخت رب، آبلیمو، نمک و فلفل را به خورش اضافه کرد، بامیه‌ها را در خورش ریخته و می‌گذاریم پنج دقیقه دیگر بجوشد تا خورش آماده شود.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-186.html

خورش بامیه

  • ۹۵/۰۶/۲۶
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی