تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و نحوه درست کردن گارنی یاریخ

آموزش و نحوه درسست کردن گارنی یاریخ

آشپزی

مواد لازم

بادنجان                                  شش عدد
گوشت چرخ کرده                      250گرم
نمک                                      به میزان لازم
جعفری                                  به میزان لازم
سیر                                      چهارحبه
رب گوجه فرنگی                       دو قاشق سوپخوری
پیاز                                       یک عدد

طرز تهیه

بادنجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسط‌شان یک برش زده و به آنها نمک می‌زنیم تا تلخی خود را پس بدهد. پیاز خردشده را در مقدار کمی روغن تفت داده، بعد  گوشت و نمک را می‌افزاییم آن‌گاه رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خردشده را نیز افزوده و از روی حرارت بر می‌داریم. در این لحظه بادنجان‌ها را در روغن مایع سرخ کرده و درون صافی می‌گذاریم. مواد گوشتی را داخل بادنجان‌ها پر کرده و در مقداری رب‌گوجه‌فرنگی سرخ شده که یک لیوان آب به آن افزوده‌ایم ده دقیقه می‌پزیم.

کیک کشک بادمجان

  • ۹۵/۰۴/۲۰
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی