آموزش و نحوه درست کردن گارنی یاریخ
مواد لازم
بادنجان شش عدد
گوشت چرخ کرده 250گرم
نمک به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
سیر چهارحبه
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
پیاز یک عدد
طرز تهیه
بادنجانها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسطشان یک برش زده و به آنها نمک میزنیم تا تلخی خود را پس بدهد. پیاز خردشده را در مقدار کمی روغن تفت داده، بعد گوشت و نمک را میافزاییم آنگاه رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خردشده را نیز افزوده و از روی حرارت بر میداریم. در این لحظه بادنجانها را در روغن مایع سرخ کرده و درون صافی میگذاریم. مواد گوشتی را داخل بادنجانها پر کرده و در مقداری ربگوجهفرنگی سرخ شده که یک لیوان آب به آن افزودهایم ده دقیقه میپزیم.
- ۹۵/۰۴/۲۰