تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و نحوه درست کردن کباب مرغ یونانی

آموزش و نحوه درست کردن کباب مرغ یونانی

آشپزی

مواد لازم

سینه یا ران مرغ بدون استخوان                   500 گرم
سیر                                                    1 تا 2 حبه
پودر جعفری                                           2 قاشق سوپخوری
پودر اورگانو                                            2/1 قاشق سوپخوری
آویشن                                                 1 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه                                         2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون                                            3 تا 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه                                   مقداری
سیخ چوبی                                            به میزان لازم

طرز تهیه

گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتی خرد می کنیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو، آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت 2 دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی 3 تا 4 تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقیقه الی 10 دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت 5 الی 6 دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-128.html

کباب

  • ۹۵/۰۳/۱۹
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی