تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و نحوه درست کردن پای گوشت به همراه تصویر

آموزش و نحوه درست کردن پای گوشت به همراه تصویر

آشپزی

مواد لازم

مواد لازم برای خمیر:

آرد …………………………. 2?5 پیمانه

ماست ……………………. یک پیمانه

خمیر مایه ………………. یک ق غذا خوری

بیکینگ پودر ……………. یک ق مربا خوری

شکر …………………….. دو ق غذا خوری

نمک …………………….. یک چهارم ق چ

روغن …………………… یک چهارم پیمانه

ظرف پخت پای ( از این قالبها که تهش جدا می شود)

مواد لازم برای داخل پیراشکی:

گوشت چرخ کرده ………………… صد گرم

پیاز ………………………………… یک عدد متوسط

رب ………………………………… یک ق غذا خوری

جعفری خرد شده ………………. یک لیوان پر

زرشک …………………………… یک استکان

نمک و زردچوبه و فلفل

طرز تهیه

من از خمیر مایه فوری استفاده کردم و با آرد مخلوطش کردم. اگر خمیر مایه معمولی استفاده می کنید با یک چهارم لیوان آب ولرم و شکر بگذارید تا عمل بیاید. بعد همه مواد را مخلوط کنید و برای ده دقیقه خوب ورز دهید. اگر آب اضافه کرده اید احتمالا به آرد بیشتری نیاز خواهید داشت.

رویه خمیر را با دست آغشته به روغن مایع چرب کنید و در کاسه گذاشته رویش پلاستیک بکشید . در جای گرم برای دو ساعت بماند.

پیاز را نگینی خرد کنید و کمی تف دهید و سپس گوشت را روی آن بریزید و تف دهید. زردچوبه و فلفل و نمک را اضافه کرده بازهم چند دقیقه تف دهید و سپس رب را اضافه کنید. نصف لیوان آب بریزید و درب ظرف را بگذارید تا برای یک ربع بجوشد و آبش کاملا کشیده شود. جعفری و زرشک را اضافه کنید و اینقدر حرارت بدهید تا حجم جعفری کم شود. حالا زیر آنرا خاموش کنید.

خمیر را با وردنه  به قطر نیم سانت پهن کنید و سپس در ظرف پای چهارگوش بیندازید و لبه های اضافه آنرا جدا کنید . کف خمیر را با چنگال از چندجا سوراخ کنید و در فر 180 درجه برای ده دقیقه بگذارید.

در این فاصله از اضافه خمیر چهار گردو جدا گرده بین دو دست به شکل طنابی به بلندی طول ظرف پای درست کنید.

ظرف پای را بعد ده دقیقه از فر در آورید و مایه گوشتی را کف آن پهن کرده رویش یک لایه پنیر پیتزا ( رنده یا ورقه مهم نیست) بدهید. اگر خواستید رژیمی تر باشد پنیر را حذف کنید.

چهار طناب خمیری را روی مایه گوشتی به فواصل مناسب بگذارید. از وسط ظرف دوتا از طنابها را دولا کرده و یک طناب خمیری کوتاه در عرض ظرف روی آن بیندازید.لبه ها را به خمیر زیری چفت کنید. حالا خمیر های دولا را صاف کرده و دوتای بعدی را دولا کنید و یک طناب دیگر روی مایه گوشتی در عرض ظرف بگذارید الی آخر تا به انتهای ظرف برسید.

حالا از وسط ظرف به طرف دیگر باز همین کار را تکرار کنید و خمیر را مثل تار و پود پارچه ببافید.

پای گوشت

پای گوشت

طرز تهیه پای گوشت

آموزش پای گوشت

روی خمیر را از مخلوط شیر و زرده تخم مرغ با برس بمالید و سیاه دانه یا کنجد بپاشید.
در فر به مدت نیم ساعت یا تا وقتی روی خمیر طلایی شود بگذارید.

پای گوشت

منبع:دکتر آشپز

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-138.html

پای گوشت

  • ۹۵/۰۴/۰۲
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی