آموزش و نحوه درست کردن پایلا ،غذای فرنگی
مواد لازم
برنج 600 گرم
مرغ پاک کرده 1 عدد (در حدود یک کیلو گرم)
میگو 500 گرم
سیر 3 تا 4 پره
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
فلفل سبز و قرمز دلمه 2 تا 3 عدد
روغن مایع 150 گرم
زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
این غذا با این مواد اولیه برای 6 نفر مناسب می باشد.
طرز تهیه
برنج را یک ساعت قبل از طبخ می شوئیم و آن را با 5 تا 6 لیوان آب گرم
(مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوری نمک و 100 گرم از
روغن مخلوط کرده ، می گذاریم بماند. مرغ را شسته با نصف لیوان آب و 1 تا 2
پره سیر ویک عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک با حرارت ملایم می پزیم . به حدی
که بعد از پختن کمی آب داشته باشد.
میگو را تنیز کرده پوستش را می
گیریم و پس از شستن در آبکش می ریزیم . فلفل را به مربع های کوچک خرد می
کنیم . 50 گرم از روغن را در تابه می ریزیم . 2 تا 3 پره سیر را کوبیده ،
در روغن می ریزیم و هم می زنیم . فلفل و میگو را با سیر یک تفت می دهیم و
نمک و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را با آن مخلوط می کنیم
استخوان
های مرغ را می گیریم ، گوشت آن را با قیچی کوچک خرد کرده ، داخل سایر
مواد میریزیم . آب مرغ را از صافی رد می کنیم و با رب گوجه فرنگی داخل آب
برنج می ریزیم .
برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب برنج کمی
کشیده شود ، سپس مواد آماده شده مرغ و میگو را لای برنج می گذاریم . مدت
30 دقیقه صبر می کنیم تا برنج دم بکشد . قبل از کشیدن غذا ، تمام مواد را
در دیگ مخلوط کرده ، بعد آن را در دیس میریزیم . لازم به ذکر است که به
جای رب گوجه فرنگی در پایلا اسپانیایی می توانیم مقدار کمی زردچوبه را در
آب برنج بریزیم.
- ۹۵/۰۲/۲۳