آموزش و نحوه درست کردن نرگسی اسفناج
مواد لازم
اسفناج یک و نیم کیلوگرم
پیاز داغ نصف پیمانه
سیر سبز چهار ساقه
تخممرغ یک عدد
سیر چهار حبه
کره 50 گرم
گوشت چرخکرده 250 گرم
قارچ 250 گرم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه و آب نارنج به میزان لازم
گشنیز ساطورشده 1/4 پیمانه
آب یک پیمانه
طرز تهیه
اسفناج را خرد کرده با یک پیمانه آب میپزیم. سیرها را خردکرده و به
همراه گشنیز میگذاریم تا پخته شود. گوشت چرخکرده را با مقداری پیاز داغ
تفت میدهیم. نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم و بعد قارچ را با
کره تفت میدهیم. قبل از تفت دادن یک قاشق مرباخوری آبلیمو به قارچ
اضافه میکنیم تا تیره نشود.
سپس اسفناج آبپز شده را نیز با
باقیمانده پیازداغ تفت میدهیم و به آن گوشت و قارچ را افزوده و مقداری
آب نارنج روی آن میریزیم. با توجه به ذائقه میتوان تخممرغ را نیز در
این مرحله اضافه کرد.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-184.html
- ۹۵/۰۶/۲۴