تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و نحوه درست کردن قارچ پلو

آموزش و نحوه درست کردن قارچ پلو

آموزش آشپزی

مواد لازم

ران مرغ                                             دو عدد
فلفل دلمه‌ای                                      یک عدد
قارچ                                                 200 گرم
روغن و زعفران                                    به میزان لازم
زرشک و کره از هر کدام                         50 گرم
برنج                                                 دو پیمانه
نمک                                                 به میزان لازم
فلفل                                                به میزان لازم
شکر                                                یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

قارچ‌ها را شسته و نگینی خرد کنید و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود. مرغ را جداگانه پخته و ریز کنید. فلفل دلمه‌ای‌های خردشده را به قارچ اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبکش کرده و آن را در حالت دم بگذارید. زرشک را با کمی روغن، شکر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم کشیدن برنج، مواد را لابه‌لای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشک تزیین کنید.

لینک مستقیم : http://mihangram.com/ashpazi-133.html

شوید پلو

  • ۹۵/۰۳/۲۳
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی