آموزش و نحوه درست کردن شیشلیک مخصوص
مواد لازم
گوشت راسته گوسفندی با استخوان 600 گرم
پیاز دو عدد
آب لیمو 1/3پیمانه
فلفل دلمهای یک عدد
روغن زیتون نصف پیمانه
کره 50 گرم
زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
این غذا با این مواد اولیه برای سه نفر مناسب می باشد.
طرز تهیه
گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن
زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط کنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و
بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود. سپس قطعات گوشت را به ترتیب
به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را
باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.
شیشلیک واژهای ترکی به معنای کباب سیخی است و تقریبا در منوی غذای اکثر رستورانهای خارجی پیدا میشود.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-169.html
- ۹۵/۰۵/۱۵