تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و نحوه درست کردن شیشلیک مخصوص

آموزش و نحوه درست کردن شیشلیک مخصوص

آشپزی

مواد لازم

گوشت راسته گوسفندی با استخوان        600 گرم
پیاز                                                  دو عدد
آب لیمو                                            1/3پیمانه
فلفل دلمه‌ای                                      یک عدد
روغن زیتون                                        نصف پیمانه
کره                                                 50 گرم
زعفران دم‌کرده                                   یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل                                       به میزان لازم

این غذا با این مواد اولیه برای سه نفر مناسب می باشد.

طرز تهیه

گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط کنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود. سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.
شیشلیک واژه‌ای ترکی به معنای کباب سیخی است و تقریبا در منوی غذای اکثر رستوران‌های خارجی پیدا می‌شود.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-169.html

شیشلیک

  • ۹۵/۰۵/۱۵
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی