آموزش و نحوه درست کردن رولت بادمجان
مواد لازم رولت بادمجان
بادنجان یک کیلوگرم
گوشت چرخکرده 150 گرم
پیاز سرخکرده چهار قاشق غذاخوری
زرشک دو قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه رولت بادمجان
بادنجان را به قطر یک سانتیمتر از طول برش بزنید و در روغن سرخ کنید. گوشت و پیازداغ را تفت داده و زرشک، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی بادنجان پهن شده مخلوط گوشت را بریزید سپس رول کرده و با خلال محکم کنید. برای تزئین از ماست چکیده استفاده کنید.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-127.html
- ۹۵/۰۳/۱۹