تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و نحوه درست کردن حلوای شیرازی

آموزش و نحوه درست کردن حلوای شیرازی

آشپزی

مواد لازم

آرد برنج اعلا                          1پیمانه
شکر                                   2 پیمانه
آب                                     2 پیمانه
گلاب                                  1 پیمانه
زعفران                                2/1 پیمان(حل شده)
روغن                                  2/1 پیمان
خلال پسته                          به اندازه کافی
خلال بادام                           به اندازه کافی

طرز تهیه

آرد برنج را کمی بو داده رنگ آرد نباید برگردد می گذاریم سرد شود. 2پیمانه آب و 2 پیمانه شکر و زعفران را داخل ظرف مناسب ریخته و روی شعله گاز گذاشته تا جوش بیاید. آرد برنج را داخل یک پیمانه گلاب ریخته و حل می کنیم. آب شکر و زعفران که جوش آمد شعله را کم می کنیم و آرد برنج حل شده را کم کم داخل آب و شکر ریخته و به صورت مرتب هم می زنیم تا آرد جذب آب و شکر شود روغن داخل حلوا ریخته و هم می زنیم تا روغن جذب حلوا شود و در ظرف مناسب ریخته با قاشق مدل می دهیم و خلال پسته و بادام را روی آن تزئین می کنیم.

طرز تهیه حلوا

  • ۹۵/۰۴/۱۱
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی