آموزش و طرز تهیه نان بادام زمینی به همراه تصویر
مواد لازم
آرد سه و نیم پیمانه
مایه خمیر 10 گرم
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخممرغ و زرده آن از هر کدام یک عدد
کره گیاهی (مارگارین) یک قاشق سوپخوری
نمک و شکر از هر کدام یک قاشق مرباخوری
بادامزمینی آسیابشده و آب به میزان لازم
کنجد و خرفه به میزان لازم
طرز تهیه
آرد، مایه خمیر، نمک و شکر را با هم مخلوط کرده وسط آن را گود کنید سپس
شیر، روغن و تخممرغ را بریزید و آرامآرام آرد را با آن مخلوط کرده و آب
به آن اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد. از خمیر چند
چونه درست کرده و هر کدام را با وردنه به صورت دایره باز کنید روی خمیر
را با مارگارین که در محیط نرم شده چرب کرده و پودر بادامزمینی را روی آن
بپاشید و آن را به صورت نازک رول کنید و دور خودش مثل گل بپیچید و روی
آنها زرده مالیده، کنجد و خرفه بپاشید و داخل سینی فر چرب شده قرار داده و
15 دقیقه به آن استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
آنگاه در فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا حدی که روی نانها طلایی شود.
طرز تهیه نان
- ۹۵/۰۱/۲۰