تفریحی

  • ۰
  • ۰

مسقطی گردویی

آموزش و طرز تهیه مسقطی گردویی

آموزش و طرز تهیه مسقطی گردویی

آشپزی 

مواد لازم برای مسقطی گردویی

نشاسته                                  یک پیمانه
پودر نارگیل                               یک پیمانه
شکر                                       یک و نیم پیمانه
گلاب                                       سه پیمانه
کره                                         بیست گرم
گردو                                        یک پیمانه

با این مقدار مواد لازم حدود ۳۵ عدد از «مسقطی گردویی» خواهیم داشت.

دسر


مواد لازم

یک‌ونیم پیمانه شکر، معادل ۲۲۰ گرم. سه پیمانه گلاب، معادل ۴۵۰ گرم. اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، می‌توان سه پیمانه مخلوط گلاب و آب را استفاده کرد.
یک پیمانه یا یک کاسه ماست‌خوری گردو، معادل صد گرم. یک پیمانه پودر نارگیل، معادل ۵۰ گرم.
یک بسته کره بیست گرمی یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی.
یک پیمانه نشاسته، معادل صد گرم.

طرز تهیه مسقطی گردویی

یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی می‌گذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.


یک و نیم پیمانه شکر (حدود ۲۲۰ گرم) را اضافه کرده، هم می‌زنیم و بعد ۲۰ گرم کره یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مسقطی قوام آید و آماده شود.


مواد داغ مسقطی را به قطر نیم الی سانت روی یک کیسه فریزر ریخته و با یک کفگیر روی آن را صاف می‌کنیم. سپس مقداری گردوی خردشده وسط آن ریخته، مواد را لوله می‌کنیم و بعد کیسه فریزر را باز کرده، روی مسقطی لوله شده مقداری پودر نارگیل می‌ریزیم و دوباره پلاستیک را دور مسقطی پیچیده، آن را برای ۴ الی ۵ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا سفت شده، آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سه رول مسقطی گردویی می‌توان درست کرد.


می‌توان مسقطی لقمه‌ای درست کرد. برای این کار، دو کیسه فریزر را داخل هم قرار می‌دهیم و مواد داغ مسقطی را در آن می‌ریزیم و نوک کیسه فریزر را سوراخ می‌کنیم تا یک قیف درست شود. سپس مقداری پودر نارگیل در یک کاسه ریخته و مواد مسقطی را تکه‌تکه روی پودر نارگیل‌ها می‌ریزیم. یک گردو روی آن قرار داده، دوباره پودر نارگیل به اطراف مسقطی می‌پاشیم و در یخچال گذاشته تا سفت شده، آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سی و پنج عدد مسقطی لقمه‌ای گردویی خواهیم داشت.


همچنین می‌توان رول مسقطی گردویی را به روش دیگری درست کرد. برای این کار، دو کیسه فریزر را داخل هم قرار می‌دهیم و مواد داغ مسقطی را در آن می‌ریزیم و نوک کیسه فریزر را سوراخ می‌کنیم تا یک قیف درست شود. سپس مقداری پودر نارگیل روی یک کیسه فریزر ریخته و مواد مسقطی را به صورت لوله‌ای روی پودر نارگیل‌ها می‌ریزیم. چند گردو روی آن قرار داده، دوباره پودر نارگیل به اطراف مسقطی می‌پاشیم و در یخچال گذاشته تا سفت شده و بعد برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سه رول مسقطی گردویی خواهیم داشت.


در هنگام پخت می‌توان کمی زعفران یا کاکائو به مسقطی اضافه کرد تا مسقطی زعفرانی یا کاکائویی در ست شود و به جای مغز گردو می‌توان از فندق یا … استفاده کرد.

آموزش و طرز تهیه مسقطی گردویی

آموزش و طرز تهیه مسقطی گردویی

  • ۹۴/۱۱/۰۵
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی