مرغ شکم پر مازندرانی
مواد لازم :
سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه) 400 گرم
پیاز رنده شده متوسط 1 عدد
گردو پودر شده 100 گرم
رب انار 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ 1 عدد (5/1 کیلو گرم)
الو 10 تا 15 عدد
زرشک 3 قاشق سوپخوری
چگونگی تهیه :
پیاز
رنده شده را تفت می دهیم تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه
کرده کمی تفت می دهیم . آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و
ادویه را اضافه می کنیم . رب انار را اضافه می کنیم و بعد گردو را اضافه می
کنیم . تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده
و آنرا می دوزیم . مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی آب
می گذاریم بپزد.
طرز تهیه و آماده سازی رب انار
- ۹۴/۱۰/۱۱