تفریحی

  • ۰
  • ۰

مرغ ترش و شیرین


(طرز تهیه خورش فسنجان )

مواد لازم مرغ ترش و شیرین


? یک عدد مرغ خرد شده با پوست
? 2 قاشق غذاخوری سر پُر عسل
? یک چهارم قاشق غذاخوری زنجبیل
? نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
? 3 قاشق غذاخوری سرکه
? 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
? 1 استکان آب مرغ
? 1 عدد پیاز
? به مقدار لازم روغن

طرز تهیه مرغ ترش و شیرین

- ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز به مدت 7 دقیقه بجوشانید.
- سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمی تفت دهید.
- عسل، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سرکه، آبلیمو، آب مرغ و پیاز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکی روی مرغ بمالید.
- مرغ را به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد، داخل فر قرار دهید.
- مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ی بالا، روی مرغ بمالید. این عمل را 6 یا 7 بار انجام دهید.
- بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنید.

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

  • ۹۴/۱۱/۰۸
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی