مرغ ترش و شیرین
(طرز تهیه خورش فسنجان )
مواد لازم مرغ ترش و شیرین
? یک عدد مرغ خرد شده با پوست
? 2 قاشق غذاخوری سر پُر عسل
? یک چهارم قاشق غذاخوری زنجبیل
? نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
? 3 قاشق غذاخوری سرکه
? 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
? 1 استکان آب مرغ
? 1 عدد پیاز
? به مقدار لازم روغن
طرز تهیه مرغ ترش و شیرین
- ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز به مدت 7 دقیقه بجوشانید.
- سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمی تفت دهید.
- عسل، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سرکه، آبلیمو، آب مرغ و پیاز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکی روی مرغ بمالید.
- مرغ را به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد، داخل فر قرار دهید.
- مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ی بالا، روی مرغ بمالید. این عمل را 6 یا 7 بار انجام دهید.
- بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنید.
طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی
- ۹۴/۱۱/۰۸