تفریحی

  • ۰
  • ۰

مرغ برگر خانگی

مواد لازم

برای ۶ نفر:

▪ نکته خیلی مهم:
با وجود این که در ظاهر مراحل آماده کردن و پخت این غذا در کمتر از یک ساعت انجام می شود ولی گوشت- چه سفید و چه قرمز- باید حداقل ۴ ساعت خوابانده شود. پس برای این مرحله نیز زمانی از قبل تنظیم کنید.
▪ مرغ بدون استخوان: ۷۰۰ گرم
▪ پیاز: یک عدد کوچک، پوست رنده شده و آب یک عدد لیموترش
▪ روغن زیتون : ۳ قاشق سوپ خوری
▪ مخلوط سبزیجات معطر خشک شامل آویشن
▪ جعفری، ترخون و نعنا: یک قاشق سوپ خوری سرپر
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم

(طرز تهیه ساندویچ مرغ )



طرز تهیه مرغ برگر خانگی



۱) ابتدا مرغ را چرخ کرده و پیاز را در آن رنده کنید.سپس پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، مخلوط سبزیجات و نمک و فلفل را به مرغ چرخ کرده اضافه کرده و خوب ورز دهید.حالا گوشت را داخل ظرفی بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، آن را به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
▪ نکته: شما می توانید پیاز را همراه با گوشت چرخ کنید.
۲) مواد را از یخچال بیرون آورده و به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و به صورت گلوله درآورید.
حالا هر کدام از گلوله ها را با فشار کف دست، پهن کرده و آماده سرخ کردن کنید.
۳) روغن زیتون را داخل تابه نچسبی بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
سپس برگرها را داخل روغن قرار دهید و هر طرف را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه سرخ کنید.
▪ نکته: شما می توانید هر طرف از برگرها را به وسیله قلم موی آغشته به روغن چرب کرده و پس از سرخ شدن آن طرف، طرف دیگر را روغن زده و برگردانید.
طرز تهیه ساندویچ مرغ

  • ۹۴/۱۱/۰۶
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی