شاتوت نیم کیلوگرم
شکر 400 گرم
پودر ژله شاتوت یک بسته
مواد لازم برای تهیه مارمالاد شاتوت
یک
بسته پودر ژله شاتوت معادل 100 گرم. با این مقدار پودر ژله، مارمالاد
تقریباً سفت خواهد شد (مناسب برای استفاده در تارت). در صورتی که بخواهیم
مارمالاد شلتری تهیه کنیم، میتوان نصف پودر ژله را مصرف کرد. دو لیوان
سرخالی شکر معادل 400 گرم.


نیم کیلوگرم شاتوت حدود دو لیوان.

روش تهیه مارمالاد شاتوت
نیم کیلوگرم یا دو لیوان شاتوت را در مخلوطکن ریخته تا پوره شاتوت به دست آید.

پوره شاتوت و 400 گرم شکر را در قابلمه ریخته، روی حرارت زیاد گذاشته تا به جوش آید. حدود سه الی پنج دقیقه بجوشد. مرتب آن را هم میزنیم تا سر نرود.

برای
تهیه مارمالاد نسبتاً سفت، یک بسته پودر ژله شاتوت را در یک لیوان آب جوش
حل کرده، به مارمالاد اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم.
برای تهیه مارمالاد شلتر، نصف بسته پودر ژله را مستقیماً به مارمالاد اضافه کرده، هم میزنیم و شعله را خاموش میکنیم.

مارمالاد را در یخچال قرار میدهیم تا سرد شود. مارمالاد را میتوان برای صبحانه یا در تهیه تارت یا شیرینیهای دیگر نیز استفاده کرد. نوش جان

- ۹۴/۰۹/۰۱