قیمه پیچاق
( قیمه مرغ )
مواد لازم
– گوشت قیمه ای 350 گرم
– پیاز سرخ شده 1 کیلو
– خلال بادام 150 گرم
– نمک ،فلفل و ادویه و زعفران به میزان لازم
– تخم مرغ 6 عدد
طرز تهیه
گوشت
را با پیاز کمی پخته ، پیاز سرخ شده را با خلال بادام کمی تفت می دهیم .
نمک ، فلفل و ادویه و کمی زعفران اضافه کرده می گذاریم تا کمی جا بیفتد (5
دقیقه ) این مواد را به گوشتی که نصف استکان آب داشته باشد اضافه می کنیم ،
می گذاریم کاملا جا بیفتد در انتهای پخت به تعداد نفرات تخم مرغ وسط این
خورشت می شکنیم .با قاشق روی تخم مرغها را زعفران می دهیم . بعد از بسته
شدن تخم مرغ غذا را در ظرف سرو می کنیم
- ۹۵/۰۴/۲۰