سبزی پلو
( طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )
مواد لازم
برنج 1 کیلو گرم
سبزی پلو (تره - جعفری - شبت - گشنیز - کمی شنبلیله ) 1.5 تا 2 کیلوگرم
گوشت ماهیچه 750 گرم
روغن 200 گرم
زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
برنج
را قبلا خیس می کنیم سبزی را به دقت تمیز می نمائیم و میشوئیم داخل آبکش
می ریزیم تا آب آن برود ، گوشت را جداگانه می پزیم بطوریکه بعد از پختن یک
ملاقه آب داشته باشد .
سبزی را خرد می کنیم و برنج را آبکش می کنیم
ولی کمی دان تر بر می داریم . ته دیگ را دو تا سه قاشق روغن آبکرده ونصف
لیوان آب می ریزیم ، برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ می ریزیم و سبزی خرد
کرده را به تدریج لای برنج می پاشیم و گوشت را لای پلو می گذاریم . سه تا
چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط می کنیم ، عرق برنج را که گرفتیم
، آبگوشت و روغن را روی برنج می دهیم و برنج را در فر یا روی شعله دم می
کنیم .
هنگام کشیدن پلو زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با کمی
پلو مخلوط می کنیم و روی دیس می دهیم و کمی روغن داغ کرده روی پلو می دهیم .
می شود لای سبزی پلو را هنگام دم کردن یک دسته سیر تازه تمیز کرده بگذاریم .
نکته : سبزی پلو را بدون گوشت می توان آماده نمود و می شود وقتی مغز
برنج نرم شد سبزی را در دیگ بریزیم و بلافاصله دیگ را از روی آتش بر داریم
و در آبکش بریزیم و مطابق دستور دم کنیم.
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی
- ۹۵/۰۳/۲۳