کئی انار ( مازندران )
ب انار
مواد لازم
کدو حلوایی پوست کنده و خرد شده: 1/5 کیلو
لوبیا چیتی: یک دوم پیمانه
لوبیا سفید: یک دوم پیمانه
عدس: یک پیمانه
پیاز سرخ شده: یک دوم پیمانه
ناردون خشک شده (دانه انار:) دو قاشق غذاخوری
رب انار: یک قاشق غذاخوری
سیر: دوحبه (خرد شده)
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا حبوبات را که از یک روز قبل خیس کردهایم، آب آن را عوض
کرده و جداگانه میپزیم. آنگاه در ظرفی دیگر کدوی خرد شده را با یک
لیوان آب، به جوش آورده وحرارت راکم میکنیم تا بپزد. پس از پخته
شدن کدو، با پشت کف گیر آن را روی حرارت، له کرده وهم میزنیم.
سپس پیاز سرخ شده، سیر خام خرد شده، ناردون، رب انار و نمک و ادویه
را اضافه میکنیم تا بپزد و کاملا جا بیفتد. 10 دقیقه قبل از برداشتن
مواد از روی اجاق، حبوبات پخته شده را اضافه میکنیم.
(لازم
به توضیح است که از انار تازه هم میتوان به جای انار خشک کرده
استفاده کرد و اگر دانه اناری که استفاده میکنید، ترش است، در صورت
تمایل برای ملس شدن، میتوانید یک قاشق شکر اضافه کنید.)
- ۹۵/۰۴/۱۱