تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان

مواد لازم برای کشک بادمجان

بادمجان                                            یک کیلو
کشک غلیظ                                       یک فنجان سرخالی
روغن                                               یک و نیم فنجان
زعفران                                             یک چهارم قاشق چای‌خوری
پیاز                                                  یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه                             به مقدار لازم
نعناع                                               یک قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه دو بشقاب میوه‌خوری از «کشک بادمجان» خواهیم داشت.

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان

مواد لازم

یک و نیم فنجان روغن (معادل ۱۵۰ گرم). یک عدد پیاز متوسط معادل ۱۰۰ گرم.
یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران. نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم.
یک کیلو بادمجان، معادل ۸ الی ۱۰ عدد بادمجان متوسط یا کوچک. یک قاشق غذاخوری نعناع آسیاب شده.
یک فنجان سرخالی کشک غلیظ، معادل ۱۰۰ گرم.

 
طرز تهیه کشک بادمجان

بادمجان‌ها را شسته، پوست‌کنده، وسط آن را برش می‌دهیم و با یک و نیم فنجان روغن سرخ می‌کنیم.
آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان
بادمجان‌های سرخ‌شده را با کمی نمک و فلفل با گوشت‌کوب می‌کوبیم. نصف فنجان کشک را به آن اضافه می‌کنیم و آن را برای مدت یک ربع تا نیم ساعت روی شعله گذاشته، هم می‌زنیم تا جا بیفتد.
آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان
با روغن باقیمانده از بادمجان، پیاز داغ درست می‌کنیم و کمی زردچوبه به آن می‌زنیم. سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد می‌کنیم و با آن نعناع داغ درست می‌کنیم.
آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان
کشک بادمجان را در یک بشقاب میوه‌خوری کشیده، روی آن را صاف می‌کنیم. مقداری از کشک غلیظ را با زعفران آب کرده مخلوط می‌کنیم و مقدار دیگری از آن را با آب ترشی کلم قرمز مخلوط می‌کنیم تا کشک زرد و بنفش به دست آید سپس آن‌ها را در قیف خامه پاش ریخته و روی کشک بادمجان را تزئین می‌کنیم. در تزئین، پیاز داغ و نعناع داغ نیز به کار می‌بریم.

نکته:

موقع سرخ کردن بادمجانها برای اینکه نیاز به روغن کمتری داشته باشید ، درب تابه را ببندید تا بادمجانها هنگام سرخ شدن ، با بخار داخل تابه کاملا بپزند و نرم شوند .
کوبیدن بادمجانها صرفا برای یکدست شدن ظاهر غذاست و انسجام بیشتر بافت کشک و بادمجان .
اگر از سیر استفاده کردین بعد از اضافه کردن سیر دقت کنید تا زمان زیادی سیر را تفت ندهید . چون ممکن است در اثر حرارت سیرها سفت شوند .
بهتر است نعناع خشک را در چند مرحله به غذا بیفزائید تا عطر و طعم و رنگ خود را از دست ندهد .
اگر از کمی ترخان خشک شده نیز داخل خوراک استفاده کنید ، در عطر و طعم غذا بسیار موثر خواهد بود .
اگر آب گوشت در دسترس دارید به جای آب جوش ، از آب گوشت استفاده کنید . در این صورت مزه خوراک بسیار لذیذ تر خواهد شد.

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان

  • ۹۴/۱۰/۱۴
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی