تفریحی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه و مواد لازم برای تهیه خورش قیمه با مرغ



مواد لازم برای تهیه خورش قیمه با مرغ

سینه مرغ                        یک کاسه ماست‌خوری

لپه                                   یک کاسه ماست‌خوری

پیاز                                   یک عدد

سیب‌زمینی                     نیم کیلو

روغن                               یک فنجان

نمک، فلفل و زردچوبه       به مقدار لازم

رب گوجه‌فرنگی                یک قاشق غذاخوری

لیمو عمانی                     چهار عدد

 
با این مقدار مواد لازم به اندازه 4 بشقاب خورش خوری از «خورش قیمه با مرغ» خواهیم داشت.

 
مواد لازم

یک عدد پیاز متوسط، معادل صد گرم. یک کاسه ماست‌خوری لپه، معادل 200 گرم.
نیم کیلو سیب‌زمینی، حدود سه عدد متوسط. یک فنجان روغن، معادل 100 گرم.
4 عدد لیمو عمانی، معادل 20 گرم. یک کاسه ماست‌خوری سینه مرغ (یک عدد سینه کامل مرغ)، معادل سیصد گرم گوشت مرغ.
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم. یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، معادل 40 گرم.
طرز تهیه خورش قیمه با مرغ
یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. لپه را شسته، به پیاز داغ اضافه کرده، دو الی سه دقیقه تفت می‌دهیم (اگر لپه را زیاد تفت بدهیم، لپه‌ها در خورش سفت می‌شوند و اگر تفت ندهیم، لپه در خورش له می‌شود). یک قاشق رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.
سینه مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت می‌دهیم. سه الی چهار لیوان آب و چهار عدد لیمو عمانی را اضافه کرده، در قابلمه را می‌گذاریم تا خورش سه الی چهار ساعت با شعله کمی بپزد و جا بیفتد.
نیم کیلو سیب‌زمینی را خلالی کرده، با نصف فنجان روغن کاملاً داغ شده، سرخ می‌کنیم. سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده را در یک آبکش ریخته تا خشک و برشته شود و باقیمانده روغن را به خورش اضافه می‌کنیم.
خورش آماده است.

آموزش آشپزی

  • ۹۴/۰۸/۱۹
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی