تهیه و آماده سازی کیک مارمالادی
برای تهیه نان رولت:
زرده و سفیده تخممرغها را جدا میکنیم. یکچهارم قاشق چایخوری وانیل و ۳
قاشق غذاخوری پودر شکر را به زرده تخممرغ اضافه میکنیم و آن را با همزن
برقی میزنیم تا سفید و کشدار شود.
سفیده تخممرغ را با همزن برقی میزنیم تا به کف سفید تبدیل شود و فرم
بگیرد. یک قاشق غذاخوری پودر شکر را کمکم اضافه کرده و کمی دیگر هم
میزنیم.
زرده و سفیده زدهشده را با هم مخلوط میکنیم.
آرد را با الک به مواد اضافه کرده، هم میزنیم سپس دو قاشق آب اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه نان رولت آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه سانتیگراد) روشن
کرده، یک کاغذ روغنی ته سینی به ابعاد (۲۷ در ۳۷ سانت) قرار داده، روی آن
را چرب میکنیم و مواد را روی آن میریزیم و در طبقه بالای فر برای مدت ۱۰
الی ۱۵ دقیقه قرار میدهیم (تا زمانی که روی رولت چسبناک نباشد و کمی طلایی
شود). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود. نان رولت را از کاغذ جدا کرده و
به سه قسمت برش میزنیم.
روی قسمتهای برش زده مارمالاد مالیده، آنها را روی هم قرار میدهیم. کیک
مارمالادی را همراه کاغذ کیک برای دو الی سه ساعت در یخچال قرار میدهیم.
سپس آن را برش میزنیم.
- ۹۴/۰۸/۲۴