آموزش و طرز تهیه مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی
مواد لازم
گوجه فرنگی 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1 قاشق سوپخوری
پولنتا 4/3 فنجان (غذای خوراکی
به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش)
آرد 2/1 فنجان
آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره) 4/1 فنجان
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 4 تکه
اسفناج 250 گرم
طرز تهیه
گوجه فرنگیها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوهای پاشیده و در
ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده
شده و گوجه فرنگیها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.
در یک ماهیتابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چای خوری نمک ریخته تا به
جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن
را هم بزندید و برای 5 دقیقه آن را بپزید.
در ظرف کم عمقی آرد را با
2/1 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید،
سپس مرغها را درون آن بغلتانید و سپس 3 قاشق سوپخوری روغن در یک
ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم، آنها را در 4 دقیقه و یا تا وقتی که
صورتی شود سرخ کنید.اسفناجها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه
مواد تهیه شده قرار دهید.
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-176.html
- ۹۵/۰۵/۲۳