آموزش و طرز تهیه ماهی بخار پز
مواد لازم
فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر) 150 گرم
پیاز کوچک 2عدد
لیمو یک عدد
فلفل دلمه رنگی نصف یک عدد
خیار شور 100 گرم
سبزی خوردن + گوجه فرنگی 100 گرم
قارچ 100 گرم
پودر پیاز و نمک و زعفران به مقدار لازم
فلفل در صورت تمایل
طرز تهیه
ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال
باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی
پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم.سپس پیاز دوم را در یک ظرف
چدنی یا تفلون
خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار
میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا
سیاه روی آن میپاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود
میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .
سپس نصف دیگر لیمو را
روی ماهی میریزیم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را
میگذاریم تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی و قارچ فوق العاده خوشمزه را در
بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم .نوش
جان!
ایران ناز
- ۹۵/۰۲/۲۸