آموزش و طرز تهیه سادویچ مونته کریستو
مواد لازم
کالباس گوشت ۲۰۰ گرم
آرد سوخاری دو پیمانه
تخممرغ دو عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری
پنیر پیتزای رنده شده ۲۰۰ گرم
روغن یک پیمانه
کره ۳۰ گرم
نان تست یک بسته
روش تهیه
دور نانها را کاملا برش زده و قسمت سفت آن را جدا میکنیم، سپس آنها را به شکل مثلث به چهار قسمت برش میزنیم.
روی هر قسمت با قلممو کمی کره مالیده، سپس به ترتیب یک برش کالباس و پنیر
پیتزا قرار داده، دوباره یک برش نان روی مواد قرار میدهیم و با خلال دندان
آن را به هم وصل میکنیم، سپس در ظرف مناسبی تخممرغها را شکسته، به آن
نمک و فلفل اضافه میکنیم. ساندویچها را به کمک خلال دندان در تخممرغها
زده، در آرد سوخاری میغلتانیم و در روغن داغ با حرارت مــلایم سرخ
میکنیم.
منبع:اصفهان امروز
- ۹۵/۰۳/۰۴